Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Δημήτρης Μπράτης: Νεότερα από το υπουργείο

1.Η εγκύκλιος για την ειδική αγωγή ετοιμάζεται και θα εκδοθεί, αν δεν υπάρξει πρόβλημα, ως το τέλος της βδομάδας.Προθεσμίες υποβολής αιτήσεων δυο βδομάδες από την έκδοσή της.Πιθανότατα από 10 μέχρι 22 Αυγούστου.

Δημήτρης Μπράτης
2.Αποσπάσεις στην Κ.Υ του υπουργείου μέχρι τέλος της εβδομάδας. Την επόμενη βδομάδα πιθανόν να γίνει ο δεύτερος κύκλος των μετατάξεων σε διοικητικές θέσεις και μετά θα γίνουν οι αποσπάσεις σε φορείς και γραφεία.

3.Για τις υποχρεωτικές μετατάξεις και τις μεταθέσεις ειδικοτήτων τίποτε νεότερο. Περιμένουν ως το τέλος της βδομάδας την απάντηση του ΓΛΚ για τις οργανικές. Εκτίμησή μου είναι πως δεν πρόκειται να δοθούν.

4.Ζήτησα από τη Γεν.Δντρια προσωπικού να ζητήσει από τις Δνσεις εκπαίδευσης τον κατάλογο με τα δυσπρόσιτα σχολεία και να τον αναρτήσει.Με διαβεβαίωσε πως θα εξετάσει το θέμα. 

5.Πιστώσεις για αναπληρωτές από τον κρατικό προυπολογισμό δεν έχουν δοθεί ακόμη.Αυτό που φαίνεται να υπάρχει είναι οι περίπου 12000 πιστώσεις μέσω ΕΣΠΑ ,οι οποίες όμως δεν καλύπτουν πρωινή ζώνη.

6. Η προκήρυξη για αναπληρωτές Μουσικής είναι για υπογραφή, από την περασμένη βδομάδα, στο γραφείο του κ.Κουράκη. Πιθανότατα θα υπογραφεί σήμερα και θα αναρτηθεί.  


Αυτή την ενημέρωση είχα πριν λίγο από τα αρμόδια τμήματα του υπουργείου.


Δημήτρης Μπράτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου