Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ Τακτική – εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση


Σύμφωνα με τα άρθρα 11,12,13,14 και 15 του καταστατικού του Συλλόγου καλούμε τα Μέλη την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 8:30 π.μ. σε τακτική – εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση στο Καρπενήσι (3ο Δημοτικό Σχολείο Καρπενησίου, Αμοργού 6)

Η Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με το άρθρο 14 του καταστατικού του Συλλόγου, βρίσκεται σε απαρτία, αν παραβρίσκεται σ’ αυτή το 1/2 συν 1 των οικονομικά τακτοποιημένων Μελών του Συλλόγου.
Στο τέλος των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης (11:30 π.μ.) θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη οργάνων του Συλλόγου. Σύμφωνα με το άρθρο15, κεφ. «Σύστημα Εκλογών», παρ. 4 του καταστατικού του Συλλόγου η κατάθεση των υποψηφιοτήτων πρέπει να γίνει πέντε (5) ημέρες πριν τη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης.
Οι υποψήφιοι μπορούν να καταθέσουν την υποψηφιότητά τους μέχρι την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 14:00 στο γραφείο του Συλλόγου ή στο παρακάτω fax 2237023986.
Ύστερα από αίτηση του Συλλόγου, χορηγήθηκε άδεια μιας ημέρας σε όλους τους εκπαιδευτικούς προκειμένου να παραστούν στην τακτική – εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση.
Οι συνάδελφοι που δεν είναι μέλη του συλλόγου ή δεν επιθυμούν να λάβουν μέρος στη Γενική Συνέλευση θα πρέπει να βρίσκονται κανονικά στα σχολεία τους.
Οι συναδέλφισσες και οι συνάδελφοι που δεν είναι μέλη του Συλλόγου μπορούν να τακτοποιηθούν οικονομικά τη μέρα της Γενικής Συνέλευσης.
Η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη προκειμένου να συνδιαμορφώσουμε τις θέσεις του Συλλόγου και να αποφασίσουμε εμείς για τους εαυτούς μας.
Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσουν οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης όσο το δυνατό νωρίτερα, γι’ αυτό καλούνται όλοι οι συνάδελφοι να βρίσκονται έγκαιρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Καρπενησίου.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ



ΓΚΑΡΑΒΕΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου