ΔΑΣΚΑΛΟΣ, ΑΙΡΕΤΟΣ ΠΥΣΠΕ Ν. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ

ΝΕΟ

ΝΕΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταία νέα

Ευχές για Καλές Γιορτές

Ευχές για Καλές Γιορτές

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2016

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Αποτέλεσμα εικόνας για Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΝΟΜΟΥ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
Καρπενήσι 1/2/2016Απεργιακή Συγκέντρωση -Συλλαλητήριο
Πέμπτη 4 Φλεβάρη 2016, στις 11:00π.μ.
 στην Κεντρική Πλατεία Καρπενησίου

Το Νομαρχιακό Τμήμα της  Α.Δ.Ε.Δ.Υ. νομού Ευρυτανίας καλεί τους εργαζόμενους στο Δημόσιο και όλους τους πολίτες της Ευρυτανίας, στην Πανεργατική –Πανδημοσιοϋπαλληλική Απεργιακή Συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 Φλεβάρη 2016, στις 11:00π.μ., στην Κεντρική Πλατεία Καρπενησίου.
Το σχέδιο της συγκυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ. για το ασφαλιστικό αποτελεί ένα βαθιά αντιλαϊκό νομοσχέδιο που κατεδαφίζει τον όποιο κοινωνικό χαρακτήρα έχει απομείνει στο ασφαλιστικό σύστημα, μετατρέπει την ασφάλιση σε ατομική υποχρέωση, προωθεί νέα λεηλασία των συντάξεων με θύματα όλους τους συνταξιούχους και ιδιαίτερα όσους θα βγουν στη σύνταξη από την ψήφιση του νόμου και μετά.
Πρόκειται για βίαιη μνημονιακή, νεοφιλελεύθερη «μεταρρύθμιση» που συνεχίζει επάξια την πολιτική της Ν.Δ. και του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Στόχος της συγκυβέρνησης είναι να τηρηθούν οι δεσμεύσεις της από το τρίτο μνημόνιο για μείωση των συνταξιοδοτικών δαπανών κατά 1,8 δις ευρώ για το 2016 και τα επόμενα χρόνια, προκειμένου να τα δώσει στους δανειστές για την αποπληρωμή του επαχθούς, παράνομου και άδικου δημοσίου χρέους της χώρας.
Το αντιδραστικό νομοσχέδιο μπορεί και πρέπει να μπλοκαριστεί και να μην ψηφιστεί  με τη δύναμη ενός πανεργατικού – παλλαϊκού ξεσηκωμού. Με άμεση κλιμάκωση των πολύμορφων κινητοποιήσεων με συλλαλητήρια, καταλήψεις, αποκλεισμούς δρόμων με τη Γενική Απεργία στις 4 Φεβρουαρίου 2016 και την παραπέρα κλιμάκωση, με στόχο να μην τολμήσει η συγκυβέρνηση να το καταθέσει. Μπορούμε μέσα από τον ευρύτερο λαϊκό ξεσηκωμό να ακυρώσουμε τα σχέδια πλήρους διάλυσης της Κοινωνικής Ασφάλισης.
Μπορούμε να τους σταματήσουμε!
Όλοι και Όλες στην Κεντρική Πλατεία του Καρπενησίου
Η διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης δεν θα περάσει!
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ – ΡΗΞΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Από το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ του Νομού Ευρυτανίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου