Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Τακτική – Γενική Συνέλευση


ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ 
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ  ΝΟΜΟΥ  ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
ΑΜΟΡΓΟΥ 6,ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ Τ.Κ. 36100
ΤΗΛΕΦΩΝΟ – ΦΑΞ : 22370   23986
http://sepeevrytanias.blogspot.gr/
Ε-MAIL:ekpeevrytanias@yahoo.gr
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ :    ΠΟΛΥΖΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ     ΛΙΑΚΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
                               ΤΗΛ. 6978211844                      THΛ.   6973742480

                                                                                                                  ΠΡΟΣ
Ημερ: 25-5-2016                                          Συναδέλφισσες – συναδέλφους,
Αριθ. Πρωτ.: 88                                                       μέλη του συλλόγου


ΘΕΜΑ: Τακτική – Γενική Συνέλευση

Σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου μας, καλούμε τα Μέλη μας την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016 και ώρα 08:30 π.μ. σε Τακτική – Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Καρπενησίου.

Η Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με το άρθρο 14 του καταστατικού του Συλλόγου μας, βρίσκεται σε απαρτία αν παραβρίσκεται σ’ αυτή το 1/2 συν 1 των οικονομικά τακτοποιημένων Μελών του Συλλόγου.

Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν, μπορούν να καταθέσουν τις προτάσεις τους, οι οποίες θα πρέπει να εντάσσονται στους άξονες του Διεκδικητικού πλαισίου που προβλέπονται στην οριστική ημερήσια διάταξη της 85ης Γενικής Συνέλευσης της ΔΟΕ, και αν υπερψηφιστούν από το σώμα της Γενικής μας Συνέλευσης, θα κατατεθούν στη Γενική Συνέλευση της ΔΟΕ από τον αντιπρόσωπο του Συλλόγου μας.

Ύστερα από αίτηση του Συλλόγου μας, χορηγήθηκε άδεια μιας ημέρας σε όλους τους εκπαιδευτικούς, μέλη του Συλλόγου μας, προκειμένου να παραστούν στην Τακτική – Γενική μας Συνέλευση. Οι συνάδελφοι που δεν είναι μέλη μας ή δεν επιθυμούν να λάβουν μέρος στη Γενική Συνέλευση θα πρέπει να βρίσκονται κανονικά στα σχολεία τους. Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν, μπορούν να τακτοποιήσουν τυχόν οικονομική τους εκκρεμότητα και να εγγραφούν στον Σύλλογό μας κατά την προσέλευσή τους στο χώρο της συνέλευσης.

Η συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη προκειμένου να συνδιαμορφώσουμε τις θέσεις του Συλλόγου μας.

Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσουν οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης όσο το δυνατό νωρίτερα, γι’ αυτό καλούνται όλοι οι συνάδελφοι να βρίσκονται έγκαιρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Καρπενησίου.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου