Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Απόφαση για απεργία και κλιμάκωση του απεργιακού αγώνα από την 85η Γ.Σ. της Δ.Ο.Ε.

anapl1
Ολοκληρώθηκαν σήμερα Παρασκευή 24 Ιουνίου οι εργασίες της 85ης Γ.Σ. της Δ.Ο.Ε. με απόφαση για 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας των σχολείων την επόμενη σχολική χρονιά στην κατεύθυνση της κλιμάκωσης του απεργιακού αγώνα διάρκειας με Γ.Σ. των συλλόγων και Ολομέλεια Προέδρων.
Αποφασίστηκαν επίσης δυναμικές  κινητοποιήσεις  και μπλοκάρισμα των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης, Περιφερειακών Διευθύνσεων και Υπηρεσιακών Συμβουλίων ώστε να μην επιτρέψουμε  την  εφαρμογή της υπουργικής απόφασης Φίλη και των  αντιεκπαιδευτικών  μέτρων. 
Στη διάρκεια των  εργασιών  έγιναν πολλές δυναμικές τοποθετήσεις συναδέλφων αναπληρωτών που αγωνιστικά διεκδικούν μαζί με τους μόνιμους το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή εργασία. 
Μέσα από το διεκδικητικό πλαίσιο που αποφασίστηκε παλεύουμε για μαζικούς μόνιμους διορισμούς, να μην γίνει καμία απόλυση αναπληρωτή και να συσταθούν οργανικές θέσεις για όλες τις ειδικότητες εκπαιδευτικών. 
Η Γ. Σ. υιοθέτησε ψήφισμα για την εγγραφή και τη φοίτηση όλων των προσφυγόπουλων στα δημόσια σχολεία με τη λειτουργία των απαραίτητων υποστηρικτικών δομών. 

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου