ΔΑΣΚΑΛΟΣ, ΑΙΡΕΤΟΣ ΠΥΣΠΕ Ν. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ

ΝΕΟ

ΝΕΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταία νέα

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016

Λήξη σύμβασης αναπληρωτώνΟι αναπληρωτές εργάζονται (στην πρωτοβάθμια) μέχρι και 21 Ιουνίου.
22 Ιουνίου εκδίδεται με τη λήξη σύμβασής τους η απόλυση.
Όλοι οι αναπληρωτές πρέπει να την παραλάβουν μαζί με κάποια άλλα έγγραφα από την πρωτοβάθμια, από 22 Ιουνίου και μετά, όποτε το επιθυμούν.
Κάποιες πρωτοβάθμιες δέχονται να τα στείλουν και στον τόπο μόνιμης κατοικίας ταχυδρομικώς με έξοδα του παραλήπτη. Αυτό πρέπει να γίνει όμως με προηγούμενη συνεννόηση και αίτηση από τον αναπληρωτή.
Μέχρι 28 Ιουνίου πρέπει να γίνει η εγγραφή στον ΟΑΕΔ με τα έγγραφα της απόλυσης και: Εκκαθαριστικό εφορίας, Αστυνομική ταυτότητα, Λογαριασμό Εθνικής Τραπέζης (ΙΒΑΝ) προκειμένου να παραλάβουν την κάρτα ανεργίας και αν πληρούν και τις προϋποθέσεις να λάβουν επίδομα ανεργίας ή τρίμηνο βοήθημα. Κάθε μέρα καθυστέρησης μετά την 28η Ιουνίου, μεταθέτει και αργότερα την καταβολή του επιδόματος.
Η πληρωμή του μισθού του Ιουνίου (21 ημέρες) γίνεται στο τέλος του μήνα ή αρχές Ιουλίου για τους αναπληρωτές ΕΣΠΑ και ΠΔΕ, ενώ για του Τακτικού στις 10 Ιουλίου. Την ίδια περίοδο γίνεται και η καταβολή της αποζημίωσης (μη ληφθείσας άδειας) όπου το ποσό υπολογίζεται περίπου στα 70 ευρώ για κάθε μήνα εργασίας, αφαιρώντας 35 ευρώ για κάθε μέρα κανονικής άδειας που έλαβε ο αναπληρωτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου