ΔΑΣΚΑΛΟΣ, ΑΙΡΕΤΟΣ ΠΥΣΠΕ Ν. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ

ΝΕΟ

ΝΕΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταία νέα

Σάββατο, 25 Ιουνίου 2016

Ενημερώστε όλους τους γονείς της τάξης για κάτι απρόοπτο μόνο με ένα κλικ


Πολλές φορές συμβαίνει κάτι απρόοπτο στο σχολείο και ο εκπαιδευτικός είναι αναγκασμένος να τηλεφωνεί σε καθένα γονέα   για να τον ενημερώσει.
Τέτοιες περιπτώσεις μπορεί να είναι μια  καθυστερημένη άφιξη σε σχέση με το αρχικό πρόγραμμα μιας  εκδρομής ή διδακτικής επίσκεψης, η πρόωρη αποχώρηση μαθητών από το σχολείο, η έγκαιρη γνωστοποίηση στους γονείς ότι το σχολείο θα παραμείνει κλειστό για λόγους π.χ κακοκαιρίας, η αλλαγή ώρας μιας εκδήλωσης, κ.ά

Με τη χρήση του Remind όμως με ένα μόνο  μήνυμα, προς έναν ή  και σε όλους τους γονείς της τάξης ή  του σχολείου, δε χρειάζεται να μπει ο εκπαιδευτικός  στη διαδικασία να τηλεφωνεί ξεχωριστά σε κάθε γονέα, εκετεθειμένος μήπως συμβεί κάτι στη τάξη και επιπλέον να χάνει τον πολύτιμο χρόνο του.  

Το Remind  είναι μια δωρεάν, εύχρηστη εφαρμογή για αποστολή δωρεάν υπενθυμίσεων και μηνυμάτων σε  γονείς αλλά και σε μαθητές.

Με τη βοήθεια του Remind οι γονείς αλλά και οι μαθητές μπορούν να λαμβάνουν μηνύματα στο mail τους ή στις κινητές τους συσκευές, για θέματα που αφορούν τη σχολική τάξη ή το σχολείο: απουσίες, καθήκοντα, υπενθυμίσεις, έκτακτες καταστάσεις και άλλα.
Τα μηνύματα αυτά μπορούν να σταλούν από τον προσωπικό ηλεκτρονικό υπολογιστή ή το κινητό χωρίς να γίνεται φανερός ο προσωπικός αριθμός τηλεφώνου ή το mail  του αποστολέα.
 Τα μηνύματα μπορούν να τα λάβουν άτομα ή ομάδες που έχουν καταχωριστεί αφού προηγουμένως έχει δημιουργηθεί ένας δωρεάν λογαριασμός  στο remind . Μπορεί ακόμη να σταλούν και φωνητικά μηνύματα 15 δευτερολέπτων.
Αν επιθυμείτε να δημιουργήσετε λογαριασμό τάξης ή σχολείου πρέπει να επιλέξετε  κατά την αρχική σας εγγραφή «εκπαιδευτικός»
Είναι μια πολύ καλή δωρεάν εφαρμογή που διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό  τη σχολική εργασία και τον ίδιο τον εκπαιδευτικό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου