ΔΑΣΚΑΛΟΣ, ΑΙΡΕΤΟΣ ΠΥΣΠΕ Ν. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ

ΝΕΟ

ΝΕΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταία νέα

Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017

Τι προβλέπεται για τη μισθολογική κατάταξη όσων έκαναν αίτηση αναγνώρισης μεταπτυχιακού μετά το 2016 αλλά και πριν.

Παροχή οδηγιών για την εφαρμογή των διατάξεων του Κεφαλαίου Β΄ του ν. 4354/2015 (176 /Α΄)
Αθήνα , 6/5/2016
Αρ.Πρωτ. 2/31029/ΔΕΠ 

.... Στην περίπτωση νέων διορισμών, κατά τη διετία 2016 – 2017, η μισθολογική προώθηση (κατά 2 ΜΚ) στους κατόχους μεταπτυχιακών ή κατά 6 ΜΚ στους κατόχους διδακτορικού πραγματοποιείται με την αρχική τους κατάταξη, εφόσον ο συγκεκριμένος τίτλος αποτελούσε απαραίτητο προσόν για το διορισμό του υπαλλήλου.

Στην περίπτωση που, στο ίδιο χρονικό διάστημα, κατατίθενται από υπαλλήλους που διορίζονται από 1-1-2016 και εφεξής, προς αναγνώριση μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών (μεταπτυχιακό ή διδακτορικό), τους οποίους κατείχαν κατά την ημερομηνία διορισμού τους, η προωθημένη μισθολογική εξέλιξη και τα οικονομικά αποτελέσματα αυτής πραγματοποιείται από την ημερομηνία αίτησης του υπαλλήλου.

Στην περίπτωση που, για τους ήδη υπηρετούντες υπαλλήλους, εκκρεμούν από το έτος 2015 αιτήσεις αναγνώρισης συνάφειας για μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών, χωρίς ακόμη να έχουν κριθεί από τα αρμόδια προς τούτο όργανα, τα οικονομικά αποτελέσματα ισχύουν από την ημερομηνία έναρξης ισχύος του νέου νόμου (1-1-2016) εφόσον φυσικά μεσολαβήσει η απαιτούμενη αναγνώριση της συνάφειας από το αρμόδιο προς τούτο όργανο.

Αντιθέτως, στην περίπτωση που υποβληθούν αιτήσεις για αναγνώριση μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών από 1-1-2016 και εφεξής η προωθημένη μισθολογική κατάταξη και τα οικονομικά αποτελέσματα αυτής ισχύουν από 1-1- 2018.


ΕΠΙΣΗΣ 

ΣΤ. Επί των μεταβατικών διατάξεων (άρθρο 26).

1. Σε περίπτωση που ο υπάλληλος προσκομίσει μετά την πρώτη κατάταξη του νέου νόμου, μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών ή προϋπηρεσία που δύναται να αναγνωρισθεί σύμφωνα με τις προϋποθέσεις του νόμου, από πότε ισχύει τόσο η προωθημένη κατάταξη του υπαλλήλου, όσο και τα οικονομικά αποτελέσματα αυτής;

Σε περίπτωση που ο υπάλληλος, μετά την 1-1-2016, προσκομίσει είτε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών είτε προϋπηρεσία, αυτά θα αναγνωριστούν από τα αρμόδια όργανα και τόσο η προωθημένη μισθολογική εξέλιξη όσο και τα οικονομικά αποτελέσματα αυτής θα ισχύσουν από 1-1-2018. Εξαίρεση αποτελούν μόνο οι μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών ή η προϋπηρεσία που αποτελούν υποχρεωτικό προσόν διορισμού, για διορισμούς μετά την 1-1-2016, οπότε σε αυτήν την περίπτωση αναγνωρίζονται από την ημερομηνία διορισμού του υπαλλήλου.
https://fresh-education.blogspot.gr/2017/08/Ti-problepetai-gia-th-misthologikh-katataksh-oswn-ekanan-aithsh-anagnwrishs-metaptyxiakou-meta-to-2016-alla-kai-prin..html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου