Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

ΣΕΛΙΔΑ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ Β’ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΠΕ ΣΤΟ FACEBOOK

ΘΕΜΑ: «ΣΕΛΙΔΑ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ Β’ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΠΕ ΣΤΟ FACEBOOK
Προς τους εκπαιδευτικούς που έχουν συμμετάσχει σε προγράμματα επιμόρφωσης Β’ επιπέδου ΤΠΕ


Αγαπητοί συνάδελφοι,
Σας γνωρίζουμε ότι η επιμόρφωση για την αξιοποίηση και εφαρμογή των ψηφιακών τεχνολογιών στη διδακτική πράξη, η γνωστή «επιμόρφωση Β’ επιπέδου ΤΠΕ», στην οποία κι εσείς έχετε συμμετάσχει, έχει πλέον παρουσία και στα κοινωνικά δίκτυα, με αφετηρία το facebook!
Στη σελίδα μας στο facebook, με τίτλο «Επιμόρφωση Β’ επιπέδου ΤΠΕ», στη διεύθυνση https://www.facebook.com/b.epipedo.tpe, θα έχετε την ευκαιρία να βλέπετε στιγμιότυπα (φωτογραφίες κ.α.) από τις επιμορφωτικές συναντήσεις που είναι σε εξέλιξη, από την εφαρμογή δραστηριοτήτων που αξιοποιούν ΤΠΕ στην τάξη, να μοιράζεστε καλές πρακτικές και δραστηριότητες, αλλά και να ενημερώνεστε για τα νέα και τις ανακοινώσεις του τρέχοντος έργου της επιμόρφωσης Β’ επιπέδου ΤΠΕ (http://e-pimorfosi.cti.gr), που θα αναδημοσιεύονται εκεί με στόχο να φτάνουν σε ένα ευρύτερο κοινό.
Σας καλούμε λοιπόν, να επισκεφθείτε τη σελίδα στο facebook (εδώ) και ως μέλος της μεγάλης κοινότητας της επιμόρφωσης Β’ επιπέδου ΤΠΕ, να δηλώσετε "Μου αρέσει" (), ώστε να την «ακολουθείτε». Προσκαλέστε επίσης, ενδιαφερόμενους «φίλους» σας να κάνουν το ίδιο ()!
Σας γνωρίζουμε τέλος ότι, εφόσον επιθυμείτε, έχετε τη δυνατότητα να δημοσιεύσετε επώνυμα στη σελίδα, στιγμιότυπα από την αξιοποίηση των ΤΠΕ στην τάξη σας, με χρήση λογισμικού, εργαλείων και μεθόδων που η επιμόρφωση έγινε η αφορμή να γνωρίσετε και να εξελίξετε!
Για τις δημοσιεύσεις (posts) θα ακολουθηθεί η συνήθης πρακτική που εφαρμόζεται στις δημόσιες σελίδες, της αποδοχής της δημοσίευσης από τον διαχειριστή της σελίδας, πριν την πλήρη δημοσιοποίησή της.
Διεύθυνση Επιμόρφωσης και Πιστοποίησης

Ι.Τ.Υ.Ε. - «Διόφαντος»

Πράξη: «Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών για την Αξιοποίηση και Εφαρμογή των Ψηφιακών Τεχνολογιών στην Διδακτική Πράξη (Επιμόρφωση Β’ επιπέδου Τ.Π.Ε.)» 

του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού – Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2014-2020)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου