Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2018

Ενημέρωση για την εκλογική διαδικασία της 7ης Νοεμβρίου 2018 στην Ευρυτανία

Αποτέλεσμα εικόνας για εκλογική διαδικασία

Ενημέρωση για την εκλογική διαδικασία της 7 Νοεμβρίου 2018:
1) Η Ψηφοφορία αρχίζει 9.00 το πρωί και τελειώνει στις 17.00 το απόγευμα και είναι οικονομικά τακτοποιημένα όλα τα μέλη, δεν απαιτείται συνδρομή.
2) Οι εκλογές θα διεξαχθούν στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Καρπενησίου, Αμοργού 6 και σε αυτό ψηφίζουν οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν στις σχολικές μονάδες του νομού Ευρυτανίας. 
3) Οι αναπληρωτές συνάδελφοι που θα συμμετάσχουν (δεν πληρώνουν) στις εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων μας στα υπηρεσιακά συμβούλια (ΠΥΣΠΕ, ΑΠΥΣΠΕ, ΚΥΣΠΕ), την Τετάρτη 7 του Νοέμβρη, θα πρέπει να πάρουν σχετική βεβαίωση από την εφορευτική επιτροπή (Έντυπο θα υπάρχει στην εφορευτική επιτροπή).
Τη βεβαίωση αυτή θα προσκομίσουν στον/στη Διευθυντή/Διευθύντρια της σχολικής μονάδας που υπηρετούν για να σταλεί μαζί με τα παρουσιολόγια στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης.

Τα ψηφοδέλτια για το ΠΥΣΠΕ έχουν χρώμα λευκό.

Τα ψηφοδέλτια για το ΑΠΥΣΠΕ έχουν χρώμα γαλάζιο.


Τα ψηφοδέλτια για το ΚΥΣΠΕ έχουν χρώμα πράσινο.


Κάθε εκλογέας μπορεί να ψηφίσει μέχρι δύο υποψηφίους από το ίδιο ψηφοδέλτιο για καθένα από τα τρία συμβούλια. Αν δεν βάλει σταυρό το ψηφοδέλτιο προσμετρείται υπέρ του συνδυασμού.Για την ενημέρωσή σας

Σιδέρης Μοτσιόλας

Υποψήφιος Αιρετός
ΚΥΣΠΕ - ΠΥΣΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου