Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Κάλεσμα συμμετοχής στην 24ωρη απεργία της ΔΟΕ στις 14 Ιανουαρίου 2019 και στο συλλαλητήριο στη Βουλή


            Τα ΜΑΤ (που θα καταργούσαν…) της συγκυβέρνησης των αριστεροακροδεξιών συγκυβερνητών Τσίπρα – Καμμένου, «έλουσαν» με χημικά «άριστης ποιότητας» (όχι σαν των παλιών μνημονιακών Μερκελιστών) τους απεργούς εκπαιδευτικούς, οι οποίοι προσπάθησαν να πάνε στο Μέγαρο Μαξίμου για να συναντήσουν τον Πρωθυπουργό, αλλά εμποδίζονταν από αστυνομικές κλούβες (οι οποίες ως γνωστόν και με βάση τη δήλωση του Πρωθυπουργού, δεν υπάρχουν πουθενά, ώστε να κρύβεται πίσω τους…).


            Το σπασμένο κεφάλι της εκπαιδευτικού που βρέθηκε κάτω από εκεί που έσκασε η χειροβομβίδα κρότου λάμψης, υποδηλώνει το υψηλό επίπεδο ποιότητας των προμηθειών που κάνουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για να προστατεύουν τη Χώρα από επικίνδυνους κακοποιούς, όπως οι δάσκαλοι των παιδιών του ελληνικού λαού! Λίγους μήνες πριν σε ένα άλλο συλλαλητήριο, άλλο ένα σπασμένο κεφάλι εκπαιδευτικού είχε πιστοποιήσει την ευαισθησία με την οποία οι δυνάμεις ασφάλειας, αντιμετωπίζουν τους διαδηλωτές!
Οι καταγέλαστοι, πρώην μνημονιοσκίστες, έχουν ξεπεράσει κάθε όριο ανοχής. Αφού πρώτα απαγόρευσαν τις διαδηλώσεις για να στρώσουν το «κόκκινο χαλί» για την υποδοχή της «Goback» κυρίας Μέρκελ, στη συνέχεια αντιμετώπισαν με απαράδεκτη αναλγησία την κινητοποίηση των εκπαιδευτικών, προχωρώντας σε αδικαιολόγητη χρήση βίας.
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, καταγγέλλει την συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν στην απεργιακή κινητοποίηση της ΔΟΕ τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου και στο συλλαλητήριο που θα γίνει την ίδια ημέρα στις 3μμ στη Βουλή.
Απαιτούμε την απόσυρση της τροπολογίας για τους διορισμούς. Λέμε ΟΧΙ στην απαξίωση του πτυχίου των εκπαιδευτικών, στη μη προσμέτρηση ολόκληρης της προϋπηρεσίας των αναπληρωτών. Λέμε όχι στην ανεργία χιλιάδων συναδέλφων μας.

Δημοκρατική Συνεργασία
Εκπαιδευτικών Π.Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου