ΔΑΣΚΑΛΟΣ, ΑΙΡΕΤΟΣ ΠΥΣΠΕ Ν. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ

ΝΕΟ

ΝΕΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταία νέα

Τρίτη, 9 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Αιρετός στο ΚΥΣΠΕ Δημήτρης Μπράτης ενημερώνει

Την Παρακευή 12 του Σεπτέμβρη θα γίνει συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ για παραιτήσεις,ενστάσεις επί των αποσπάσεων Γενικής και Ειδικής Αγωγής ,ανακλήσεις κλπ.Δεν υπάρχει θέμα σ αυτή τη συνεδρίαση θέμα για β φάση αποσπάσεων.

............................................................................................................

Μερικές απαντήσεις σε ερωτήματά σας: 
1.Οι πίνακες Ειδικής Αγωγής ,για τους ΠΕ71 και 61 συντάσσονται ,σύμφωνα με τα όσα προβλέπει η υπουργική απόφαση, με βάση δηλ. τους μήνες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ προυπηρεσίας.Γι αυτό και δεν υπάρχει διπλασιασμός μορίων για τα δυσπρόσιτα.Οι πίνακες για τους ΠΕ 70.50 και τους ΠΕ 60.50 θα ανακοινωθούν μόλις ολοκληρωθεί ο έλεγχος των δικαιολογητικών.Όπως σας έχω ενημερώσει, ήδη ,οι προσλήψεις Ειδικής που θα γίνουν την Τετάρτη θα αφορούν ΠΕ 71 και 61.Γι αυτό και έβγαλαν πρώτα τους πίνακες για ΠΕ 71 και61.
2.ΠΡΟΣΟΧΗ: Το ξεκλείδωμα των πινάκων ,από 1/9/12 και μετά, σημαίνει ότι ο διπλασιασμός των μορίων για τα δυσπρόσιτα ισχύει και φέτος,για τους πίνακες αναπληρωτών που θα συνταχθούν του χρόνου.Το γράφω για να το έχετε υπόψη σας στις δηλώσεις που θα κάνετα τώρα.Επισημαίνω και πάλι ότι τα δυσπρόσιτα δεν ταυτίζονται απόλυτα με τα σχολεία Θ και Ι κατηγορίας.
3.Σχετικά με τη διαφορετική μέρα ανάληψης υπηρεσίας για τους κρατικού προυπολογισμού και ΕΣΠΑ,η απάντηση ήταν επειδή είναι ΕΣΠΑ και καθυστέρησαν οι υπογραφές.Προφανώς πρόκειται για αδικία η οποία πρέπει να διορθωθεί άμεσα με υπουργική απόφαση.Έχω τονίσει πολλές φορές πως η ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας ,σε κάθε φάση,πρέπει να είναι ίδια για όλους όσοι παρουσιάζονται μέσα στο τριήμερο ,για να μην υπάρχουν αδικίες.
Αυτές τις απαντήσεις πήρα πριν λίγο από τα αρμόδια τμήματα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου