Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Δελτίο τύπου βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Γιάννη Αμανατίδη


                                                                        ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Αποτέλεσμα εικόνας για αμανατιδησ ιωαννησ‘’Στόχος μας η λύση των σοβαρών προβλημάτων της ελληνικής κοινωνίας και όχι η εμμονή σε καταστροφικά πλεονάσματα’’
  ‘’Έχουμε σχεδιασμό και τον υλοποιούμε, με την απαιτούμενη σοβαρότητα και ανάλυση’’ δήλωσε το βράδυ της Τρίτης στο E TV ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α  Γιάννης Αμανατίδης.
   Ο κ. Αμανατίδης τόνισε ότι η κυβέρνηση εξασφάλισε παράταση χρόνου ούτως ώστε να επουλώσει τις πληγές του λαού από τις έως τώρα εφαρμοζόμενες πολιτικές λιτότητας και να προχωρήσει σε εκείνες τις διαρθρωτικές αλλαγές που θα εξασφαλίσουν στο κράτος τα απαραίτητα έσοδα.
   Στη συνέχεια υπογράμμισε ότι η δημόσια διοίκηση θα πρέπει να σταματήσει να αποτελεί λάφυρο του κάθε κόμματος και ότι θα πρέπει να λειτουργεί μόνο προς την κατεύθυνση της εξυπηρέτησης των αναγκών των πολιτών.
   Αναφορικά με την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας ο κ. Αμανατίδης υποστήριξε ότι αυτή θα πρέπει να γίνει μόνο με γνώμονα τα συμφέροντα της χώρας και ότι μπορεί να αποδώσει πόρους που θα καλύψουν τις ανάγκες του ασφαλιστικού συστήματος. Τέλος, υποστήριξε την κατάργηση του απαράδεκτου πειθαρχικού δικαίου των δημοσίων υπαλλήλων, το οποίο νομοθέτησε η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και αναφέρθηκε στην ανάγκη άμεσης και αποτελεσματικής αναδιάρθρωσης του δημόσιου τομέα.

                            Αθήνα 10/3/2015  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου