Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

Αντικαταστάθηκε η εισηγήτρια της Επιτροπής για την εξέταση συνάφειας των διδακτορικών και μεταπτυχιακών τίτλων με την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση (ΕΑΕ)


Η κ. Παπασταυρινίδου, ζήτησε να εξαιρεθεί για προσωπικούς λόγους, που δεν έχουν καμία σχέση με τη λειτουργία της Επιτροπής, όπως ενημερωθήκαμε σε επικοινωνία του esos με τον πρόεδρο του ΙΕΠ Σωτήρη Γκλαβά


Με απόφαση του Αναπληρωτή υπουργού Παιδείας Τάσου Κουράκη, αντικαταστάθηκε η Αναπληρώτρια Εισηγήτρια του ΙΕΠ για την εξέταση της συνάφειας των διδακτορικών και μεταπτυχιακών τίτλων με την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση (ΕΑΕ) Γεωργία Παπασταυρινίδου, από την Μάνου Ιωάννα, Σύμβουλο Α ́ του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ.

Η κ. Παπασταυρινίδου, ζήτησε να εξαιρεθεί για προσωπικούς λόγους, που δεν έχουν καμία σχέση με τη λειτουργία της Επιτροπής, όπως ενημερωθήκαμε σε επικοινωνία του esos με τον πρόεδρο του ΙΕΠ Σωτήρη Γκλαβά.
Με την ίδια απόφαση ορίζεται ότι «Τον Πρόεδρο της ως άνω Επιτροπής κ. Κουρμπέτη Βασίλειο, Σύμβουλο A ́ του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ., απουσιάζοντα, κωλυόμενο ή ασθενούντα αναπληρώνει ο κ. Κων/νος Λολίτσας, Προϊστάμενος Δ/νσης Ειδικής Αγωγής Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ. ως Αντιπρόεδρος».
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου