Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Συγχαρητήρια επιστολή

Έλαβα στο email μου και δημισιεύω αυτούσια την συγχαρητήρια επιστολή της Αντιπροέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καρπενησίου κ. Πιστιόλη Αγορίτσας με αφορμή τη γιορτή λήξης που πραγματοποίησαν οι μαθητές στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου.




Αγαπητέ κε Τσακνιά και αγαπητοί δάσκαλοι του σχολείου μας,

θα ήθελα  να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου για την χθεσινή παράσταση που ήταν από τις καλύτερες που έχουμε παρακολουθήσει,αν όχι η καλύτερη!

Αυτό οφείλεται σε εσάς και στα παιδιά που με την αφοσίωση,το πάθος,την αγάπη για αυτό που κάνετε φτάσατε σ΄αυτό επίπεδο την χθεσινή καλοκαιρινή γιορτή λήξης του σχολικού έτους 2013-2014.

Θα ήθελα επίσης να ευχηθώ καλή πρόοδο και καλή δύναμη στα παιδιά της ΣΤ΄τάξης στα νέα τους καθήκοντα.Εύχομαι να είναι ζωφραφισμένες οι αναμνήσεις του σχολείου όλων των χρόνων με τις πιο ωραίες πινελιές στο μυαλό τους!

Ο Σύλλογος Γονέων  θα παραμένει δίπλα σας για ότι χρειαστείτε και εγώ προσωπικά θέλω να γνωρίζετε ότι στηρίζω κάθε σας προσπάθεια και είμαι στο πλευρό σας από την θέση του αντιπροέδρου του Συλλόγου.
                                                         ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
                                                         Με εκτίμηση,
                                                         Πιστιόλη Αγορίτσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου