Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Αγωνιστικές δράσεις της ΑΔΕΔΥ



Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., στη σημερινή της συνεδρίαση, ύστερα από εξουσιοδότηση του Γενικού ΣυμβουλίουΑΠΟΦΑΣΙΣΕ την πραγματοποίηση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας την Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2013 και ώρα 6:00 μ.μ. στο Ραδιομέγαρο της δημόσιας ΕΡΤ. Η Συγκέντρωση πραγματοποιείται από κοινού με τη ΓΣΕΕ και τις οργανώσεις των εργαζομένων ΠΟΕΣΥ, ΕΣΗΕΑ και ΠΟΣΠΕΡΤ, απαιτώντας την άμεση ανάκληση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, που άνοιξε παράνομα και αντισυνταγματικά το δρόμο της κατάργησης οργανισμών, με Υπουργικές Αποφάσεις, με χαρακτηριστική την περίπτωση που προκάλεσε «ξαφνικό θάνατο» στην ΕΡΤ και την απόλυση 2700 εργαζομένων




Ύστερα μάλιστα και από την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που ζητά την επαναλειτουργία της δημόσιας τηλεόρασης με τις συχνότητές της, υποχρεούται η Κυβέρνηση να ανακαλέσει κάθε πράξη που αφορά την ΕΡΤ.

ΚΑΛΕΙ

-όλους τους εργαζόμενους σε μαζική συμμετοχή, ο αγώνας είναι κοινός και αφορά κυρίως το δημοκρατικό μας πολίτευμα που ουσιαστικά ανατρέπεται και παραβιάζει κάθε συνταγματική νομιμότητα από τις πρακτικές της τρικομματικής κυβέρνησης.


-την Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2013 και ώρα 10:00 π.μ. τους Προέδρους των Ομοσπονδιών – μελών της, σε κοινή σύσκεψη, στα γραφεία της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., προκειμένου να εκτιμηθούν όλες οι εξελίξεις και ιδιαίτερα οι τελευταίες, περιμένοντας και τις αποφάσεις της συνάντησης των πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την Κυβέρνηση, την Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2013 το απόγευμα, για να αποφασιστεί το άμεσο, επόμενο βήμα των αγωνιστικών παρεμβάσεων και κινητοποιήσεων του συνδικαλιστικού κινήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου