Παρασκευή 7 Απριλίου 2023

Αποχαιρετιστήρια επιστολή του Οργανωτικού Συντονιστή Περιφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕΚΕΣ) Στερεάς Ελλάδας

 Από τη σημερινή αποχαιρετιστήρια επίσκεψη στα Δημοτικά Σχολεία του Καρπενησίου…

Από τις πλέον ευχάριστες και ιδιαίτερα συγκινητικές στιγμές, όταν ολοκληρώνεται ένα πετυχημένος κύκλος συνεργασίας και αποχαιρετάς πολύ αξιόλογους συναδέλφους με τους οποίους μοιράστηκες προβλήματα, αγωνίες, προβληματισμούς και οράματα για το καλό της εκπαίδευσης!!!
Όταν όλο αυτό το συναρπαστικό ταξίδι των πέντε σχεδόν χρόνων ολοκληρώνεται και στέφεται με απόλυτη θεωρώ επιτυχία. Όταν σε όλους μας αφήνει μια πολύ γλυκιά γεύση και αξέχαστες στιγμές. Και όταν μέσα από την άψογη και ιδιαίτερα εποικοδομητική υπηρεσιακή συνεργασία, καλλιεργούνται θερμές ανθρώπινες σχέσεις και σφυριλατούνται δυνατές φιλίες, θεωρώ ότι έχει επιτευχθεί το τέλειο αποτέλεσμα!!!
Ευχαριστώ θερμά όλους τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της Ευρυτανίας, όπου είχα την παιδαγωγική και επιστημονική ευθύνη όλα αυτά τα χρόνια στο πλαίσιο λειτουργίας του ΠΕΚΕΣ Στερεάς Ελλάδας τόσο ως Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου όσο και ως Οργανωτικός Συντονιστής για την άψογη(!!!) συνεργασία, το πολύ σημαντικό έργο που επιτέλεσαν και τις ιδιαίτερα θερμές ανθρώπινες σχέσεις που αναπτύξαμε!!!
Ιδιαίτερα ευχαριστώ τη Διευθύντρια, τους Διευθυντές και όλες/ους τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς των Δημοτικών Σχολείων του Καρπενησίου για την άψογη συνεργασία, για όλα όσα μοιραστήκαμε αυτά τα χρόνια και για τις δυνατές φιλίες που αναπτύξαμε!!!
Ολοκληρώνεται αυτός ο κύκλος με την παραγωγή εκ μέρους όλων ενός πολύ σημαντικού έργου και μένουν σε όλους μας οι καλύτερες εντυπώσεις, μέσα και από πολύ δυνατές φιλίες!!!
Σας ευχαριστώ θερμά!!!


Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου Ευρυτανίας κ. Μαρκαντώνη Χρίστο για την άοκνη βοήθεια και παιδαγωγική καθοδήγηση που πρόσφερε σε όλους τους εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Ευρυτανίας κατά τη διάρκεια της θητείας του.
Οι Διευθυντές των σχολείων του Καρπενησίου τον αποχαιρετούν και του εύχονται να είναι υγιής, ευτυχισμένος και ό,τι το καλύτερο για τη συνέχεια!!
1ο Δημοτικό Σχολείο Καρπενησίου

 

2ο Δημοτικό Σχολείο Καρπενησίου

 

3ο Δημοτικό Σχολείο Καρπενησίου

4ο Δημοτικό Σχολείο Καρπενησίου

 

….και το επιστέγασμα της άψογης και εποικοδομητικής συνεργασίας….!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου