Σάββατο 5 Αυγούστου 2023

Καταγραφή λειτουργικών κενών για πρόσληψη αναπληρωτών εκπαιδευτικών.

 

Την καταγραφή των λειτουργικών κενών ζητά το Υπουργείο Παιδείας από τις Διευθύνσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης προκειμένου να δρομολογήσει τη διαδικασία προσλήψεων αναπληρωτών εκπαιδευτικών και μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ).

Συγκεκριμένα το ΥΠΑΙΘΑ με έγγραφό του ζητά από τις Διευθύνεις Εκπαίδευσης να προβούν στην ηλεκτρονική καταχώριση απευθείας στο Ολοκληρωμένο πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης (ΟΠΣΥΔ), των λειτουργικών κενών των σχολικών μονάδων Γενικής Εκπ/σης, των δομών της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ) και των ΚΕ.Δ.ΑΣ.Υ. σε αριθμό Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών και μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ,  των Μουσικών Σχολείων (για τις Μουσικές Ειδικεύσεις) σε ώρες/εβδομάδα των περιοχών αρμοδιότητάς τους.

Το ΥΠΑΙΘΑ επισημαίνει ότι το ΟΠΣΥΔ θα είναι διαθέσιμο για την καταχώριση των σχετικών στοιχείων από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης από την Δευτέρα 7/8/2023 έως και την Παρασκευή 18/8/2023, προκειμένου στη συνέχεια οι οικείες αυτών Περιφερειακές Διευθύνσεις να ολοκληρώσουν τη σχετική διαδικασία απαρέγκλιτα μέχρι και την Τετάρτη 23/8/2023.

Καταγραφή λειτουργικών κενών για πρόσληψη αναπληρωτών εκπαιδευτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου