Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024

ΔΠΕ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ - ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΦΕΚ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ

Μετά την ανακοίνωση του σχετικού ΦΕΚ διορισμού (2616/τ.Γ’/27.08.2024), καλούνται οι νεοδιόριστοι/ες εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων για ορκωμοσία και ανάληψη υπηρεσίας στη Διεύθυνση Π.Ε. Ευρυτανίας (Κτήρια ΟΑΕΔ – Περιοχή Προφήτης Ηλίας), από την Τρίτη 27.08.2024 έως και τη Δευτέρα 02.09.2024 και από ώρα 10:00 έως 13:00, έχοντας εκτυπώσει και συμπληρώσει όλα τα σχετικά έντυπα που είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα μας στο πεδίο: 

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ.

Λεπτομέρειες για την πρόσβαση στη Διεύθυνση Π.Ε. Ευρυτανίας είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα μας στο πεδίο: ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.

ΦΕΚ Διορισμού: FEK-2024-Tefxos G-02616-27_08_2024

* Τα δικαιολογητικά να αποσταλούν και ηλεκτρονικά, με e-mail, στο: ekpthemaeyr@dipe.eyr.sch.gr

* Επισημαίνεται ότι και για την τρέχουσα διαδικασία διορισμού ισχύουν τα αναφερόμενα στο αριθμ. 93681/Ε1/19-8-2024 έγγραφο της προϊσταμένης της Γενικής Διεύθυνσης Εκπ/κού Προσ/κού Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης. Συγκεκριμένα: «[…] διοριζόμενοι/ες που αποδεδειγμένα αδυνατούν να μετακινηθούν για ανάληψη υπηρεσίας στην περιοχή διορισμού, για σοβαρούς λόγους υγείας ή λόγω εγκυμοσύνης/λοχείας, δύνανται να παρουσιαστούν σε Διεύθυνση Εκπαίδευσης, πλησίον του τόπου κατοικίας τους, προκειμένου να ορκιστούν και να αναλάβουν υπηρεσία. Στην περίπτωση αυτή οι Διευθυντές Εκπαίδευσης, αφού προβούν στον έλεγχο της νομιμότητας των δικαιολογητικών των ανωτέρω νεοδιοριζόμενων, παρακαλούνται να αποστείλουν άμεσα το πρωτόκολλο ορκωμοσίας, την πράξη ανάληψης υπηρεσίας και τα απαραίτητα δικαιολογητικά στις Διευθύνσεις Π.Ε. ή Δ.Ε. ή στις Περιφερειακές Δ/νσεις Εκπ/σης, όπου διορίσθηκαν οι εν λόγω εκπαιδευτικοί και μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ.»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου