ΔΑΣΚΑΛΟΣ, ΑΙΡΕΤΟΣ ΠΥΣΠΕ Ν. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ

ΝΕΟ

ΝΕΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταία νέα

Σάββατο, 25 Απριλίου 2015

Κάλεσμα στον αγώνα από την Κίνηση Πολιτών για την Προστασία του Ευρυτανικού Περιβάλλοντος 
ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ 25/4/2015

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

   Καλούμε το Βουλευτή Ευρυτανίας, τον Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας, το Δήμαρχο Καρπενησίου, το Δημοτικό Συμβούλιο και τους φορείς, τους Συλλόγους και τους πολίτες, να υπερασπιστούν τα αδιατάραχτα, Ιερά Βουνά μας.
  Με το δικαίωμα των χιλιάδων υπογραφών των πολιτών  δημοψηφικού χαρακτήρα, την αρνησιγνωμία του Δημοτικού  Συμβουλίου Καρπενησίου, την προσφυγή στο ΣτΕ και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (Κομισιόν),την εν εξελίξει έρευνα του Επιθεωρητή Περιβάλλοντος και του Εισαγγελέα, την εν εξελίξει διαβούλευση με το ΥΠΑΠΕΝ και την πολιτική του ηγεσία ΚΑΛΟΥΜΕ τον Βουλευτή Ευρυτανίας, τον Δήμαρχο Καρπενησίου και την Περιφέρεια Στερεάς, ΤΩΡΑ, ΣΗΜΕΡΑ, να σταθούν στο ύψος του θεσμικού τους ρόλου και των υποσχέσεών τους  προς τον Ευρυτανικό Λαό.
   Την Κυριακή 26/4/2015 στις 12 το μεσημέρι, οι καμπάνες του Κρικέλλου μας καλούν όλους στον αγώνα. Στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί καλούμε για μια ακόμη φορά τους Αυτοδιοικητικούς  και την Πολιτική Ηγεσία να πράξουν αυτά που χρόνια υπόσχονται. Να διαφυλάξουν το φυσικό μας πλούτο, την κληρονομιά των παιδιών μας!
   Εμείς οι πολίτες της ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ για την Προστασία του Ευρυτανικού Περιβάλλοντος, θα βρεθούμε εκεί στο Κρίκελλο και θα καλέσουμε, με το συνταγματικό  δικαίωμα του υπερδεκαετή αγώνα  μας και των νόμιμων ενεργειών μας προς την Πολιτική Ηγεσία του ΥΠΑΠΕΝ, τον Εισαγγελέα να παρέμβει, καθώς έχουμε ήδη καταθέσει τεκμηριωμένο αίτημα ακύρωσης Απόφασης Τροποποίησης ΑΕΠΟ από την περασμένη εβδομάδα και έχουμε αριθμό πρωτοκόλλου.
 
 
Η  ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΤΗΣ
Για την ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ
Τσιμάκη Περσεφόνη
Ματθαίου  Άννα
Λάππα  Βασιλική
Μανώλης Κοπανάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου