Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Ενόχληση Μπακογιάννη για Λέβα μπροστά στον Πανούση. Αποχώρησε η βουλευτής χτυπώντας την πόρτα(video)


Δεν έκρυψε ο Περιφερειάρχης Στερεάς την ενόχλησή του για την επίσκεψη της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βάσως Λέβα στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Μπροστά στον υπουργό προστασίας του πολίτη Γιάννη Πανούση που την Παρασκευή πραγματοποίησε επαφές σε Εύβοια και Φθιώτιδα αναφέρθηκε στην επίσκεψή της στον απεργό πείνας , στο νοσοκομείο Λαμίας.

Ο Κώστας Μπακογιάννης υποδέχτηκε τον υπουργό στο γραφείο και μετά την σύσκεψη με τους τοπικούς βουλευτές μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες είπε: Είναι ακατανόητο το υπουργείο δικαιοσύνης να εμφανίζεται να διαπραγματεύεται με τρομοκράτες είτε με δηλώσεις του υπουργού είτε με επισκέψεις βουλευτών στον Κουφοντίνα. Είναι ακατανόητο να απελευθερώνει ληστές, βομβιστές όπως ο Σάββας Ξηρός.

Η βουλευτής Βάσω Λέβα φανερά ενοχλημένη την ώρα που ο Περιφερειάρχης έκανε τις αυτές τις δηλώσεις αποχώρησε χτυπώντας μάλιστα πίσω της με δύναμη την πόρτα.
 Ερωτηθείς για την αντίδραση της βουλευτού ο Περιφερειάρχης δεν θέλησε να δώσει συνέχεια.Ο Κώστας Μπακογιάννης ωστόσο δήλωσε κάθετα αντίθετος με την κατάργηση των φυλακών υψίστης ασφαλείας στο Δομοκό χαρακτηρίζοντας μάλιστα την απόφαση της κυβέρνησης παγκόσμια πρωτοτυπία.



Ο υπουργός προστασίας του πολίτη δήλωσε προβληματισμένος για τα θέματα που έβαλε ο Περιφερειάρχης και εξήγησε «πως η κυβέρνηση θα πρέπει να βρει ένα τρόπο να συζητήσει τα ζητήματα της ασφάλειας και τα όρια της πολιτικής ανυπακοής που δεν θα πρέπει να φτάσουν σε έναν ένοπλο αγώνα. Στο πρόσωπο του Παύλου Μπακογιάννη δολοφονήθηκε μια πολιτική άποψη.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου