ΔΑΣΚΑΛΟΣ, ΑΙΡΕΤΟΣ ΠΥΣΠΕ Ν. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ

ΝΕΟ

ΝΕΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταία νέα

Σάββατο, 9 Μαΐου 2015

Στις 12 Μαΐου ψηφίζεται το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας

Για την Τρίτη 12 Μαΐου μετατέθηκε η ψήφιση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Παιδείας «Επείγοντα μέτρα για την Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια και Τριτοβάθμια Εκπαίδευση».
 
Στις 12 Μαΐου ψηφίζεται το νομοσχέδιο του Υπουργείου ΠαιδείαςΗ μετάθεση αποφασίσθηκε με πρωτοβουλία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου καθώς κατατέθηκαν τροπολογίες ενώ και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κατέθεσε αίτημα για ονομαστική ψηφοφορίας.
 
«Έτσι, λοιπόν, για λόγους καλύτερης αποτύπωσης της γνώμης των Βουλευτών όσον αφορά το αν θα γίνει ονομαστική ψηφοφορία σήμερα ή την Τρίτη, νομίζω ότι η Τρίτη είναι μια μέρα η οποία δίνει τη δυνατότητα σε περισσότερους Βουλευτές να συμμετέχουν στην ονομαστική ψηφοφορία σε ένα τόσο σημαντικό νομοσχέδιο» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας και συνέχισε προτείνοντας να με συζητηθεί  με τους πιεστικούς χρόνους που επιβάλλει το κατεπείγον, αλλά με μία μεγαλύτερη άνεση.
 
  Η πρόταση έγινε δεκτή από τα κόμματα της αντιπολίτευσης και το νομοσχέδιο θα ψηφιστεί την Τρίτη το βράδυ. Όπως προειπώθηκε υποβλήθηκε αίτηση για  διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας επί της αρχής του σχεδίου νόμου από Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.
 
Καλόγηρος Βασίλειος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου