Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Όλοι και όλες στο συλλαλητήριο- Τρίτη 22 Μαρτίου 2011- Ώρα 6 μμ στην Πλατεία Κλαυθμώνος

 ΑΔΕΔΥ
Όλοι και όλες στο συλλαλητήριο
Τρίτη 22 Μαρτίου 2011
Ώρα 6 μμ  στην Πλατεία Κλαυθμώνος
Οι εξελίξεις σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης με το νεοφιλελεύθερο Σύμφωνο Ανταγωνιστικότητας , τη σκληρή λιτότητα και τον περιορισμό των δικαιωμάτων των εργαζομένων που προωθούνται προς όφελος του κεφαλαίου και των τραπεζιτών, αποτελούν νέα επίθεση στους εργαζόμενους και τους λαούς της Ευρώπης.
Για τους εργαζόμενους της χώρας μας, που στα πλαίσια του αντιλαϊκού μνημονίου της Κυβέρνησης και της Τρόικα, βιώνουν την πιο ακραία νεοφιλελεύθερη επίθεση σε βάρος των δικαιωμάτων τους , οι εξελίξεις αυτές αλλά και τα πρόσθετα μέτρα που συμφώνησε η  κυβέρνηση, όπως το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, θα οδηγήσουν στην παραπέρα υποβάθμιση των εργαζομένων, στη φτώχεια και στην εξαθλίωση της κοινωνίας.
Οι εργαζόμενοι της χώρας μας μαζί με τους εργαζόμενους της Ευρώπης αντιστεκόμαστε στο αντιλαϊκό Σύμφωνο Ανταγωνιστικότητας, στη σκληρή λιτότητα και τον περιορισμό των δικαιωμάτων μας.
Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί όλους τους εργαζόμενους να πάρουν μέρους στο συλλαλητήριο που θα γίνει την Τρίτη 22 Μαρτίου - ενόψει της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης - στις 6 το απόγευμα στην Πλατεία Κλαυθμώνος.
Όλοι στο συλλαλητήριο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου