Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Δεν θα εκδοθεί σήμερα η εγκύκλιος αναπληρωτών Γενικής αγωγής

Όπως αναφέρει ο αιρετός του ΚΥΣΠΕ, Δημήτρης Μπράτης δεν θα εκδοθεί σήμερα η εγκύκλιος αναπληρωτών Γενικής αγωγής. Πιθανότατα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας και εφόσον δεν υπάρξουν αλλαγές ,λόγω του επικείμενου ανασχηματισμού,στην ηγεσία του υπουργείου.Αυτή την ενημέρωση είχα πριν λίγο από την αρμόδια Δνση .
Στην εγκύκλιο αναπληρωτών που αναμένουμε από το Υπουργείο Παιδείας με βάση τα τωρινά δεδομένα θα υπάρχει αναφορά για άνοιγμα των πινάκων από το 2012 και έπειτα με προσμέτρηση των δυσπρόσιτων αυτής της περιόδου. Στην εγκύκλιο αν δεν υπάρξουν αλλαγές θα δίνεται προθεσμία σχετικά μέχρι τέλη Ιούλη για τις αιτήσεις.

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το γεγονός ότι οι πίνακες ανοίγουν μερικώς και όχι από το 2010 όπως είχε υποσχεθεί η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας ενώ σχετική ρύθμιση υπήρχε και στο σχέδιο νόμου του οποίου η δημόσια διαβούλευση ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο.

Μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ την ανακοίνωση του Σύλλογου αναπληρωτών νηπιαγωγών δασκάλων με μεταπτυχιακές / διδακτορικές σπουδές στην ειδική αγωγή / σχολική ψυχολογία σχετικά με τις εγκυκλίους προσλήψεων εκπαιδευτικών γενικής και ειδικής αγωγής
Θυμίζουμε ότι ο Σύλλογος Αναπληρωτών Νηπιαγωγών  έχει προχωρήσει εδώ και καιρό σε εξώδικη διαμαρτυρία προς το Υπουργείο Παιδείας ενώ το Νοέμβριο του 2014 κατέθεσε αίτηση ακύρωσης της ρύθμισης Λοβέρδου στο ΣτΕ 

Το alfavita.gr θα δημοσιεύσει τις εγκυκλίους - Μείνετε συντονισμένοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου