Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2017

Αναβολή στις προσλήψεις εκπαιδευτικών γενικής Α/θμιας. Πάνε για επόμενη εβδομάδαΣήμερα, που ήταν η τελευταία μέρα όπως είχε προσδιοριστεί από την Διευθύντρια Προσωπικού Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, για προσλήψεις δασκάλων και Νηπιαγωγών, ο Πρόεδρος του Συλλόγου στις 15:00 επικοινώνησε με το γραφείο του Υπουργού ζητώντας ενημέρωση για το αν θα γίνουν τελικά οι προσλήψεις που αναμένουν μαθητές, γονείς και αναπληρωτές. Η απάντηση που δόθηκε ήταν πως οι προσλήψεις μέχρι τις 17:00 το αργότερο σήμερα θα είχαν αναρτηθεί. 

Στο ερώτημα αν αυτές θα είναι 178 όπως είχαμε μάθει μας απάντησαν πως όχι, θα ήταν λιγότερες από 100 για δασκάλους και νηπιαγωγούς και πως θα επικοινωνούσαν μαζί μας για να μας δώσουν τα νούμερα επ ακριβώς για κάθε κλάδο. 
Στις 15:40 επικοινώνησαν μαζί μας και μας ανακοίνωσαν πως ανατρέπονται όλα και οι προσλήψεις, μεταφέρονται για την άλλη εβδομάδα χωρίς να προσδιορίσουν την μέρα. 

ΠΑΣΑΔ

Διαβάστε περισσότερα: https://xenesglosses.eu/2017/10/anavoli-stis-proslipseis-ekpaideftikon-genikis-athmias-pane-gia-epomeni-evdomada/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου