Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Σεμινάριο με θέμα τις Πρώτες Βοήθειες


Το Ελληνικό Κολλέγιο Γενικών Ιατρών (Ε.ΚΟ.ΓΕΝ.ΙΑ.) σας προσκαλεί να συμμετέχετε στο εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα τις Πρώτες Βοήθειες. Πρώτες Βοήθειες είναι η αρχική φροντίδα, που παρέχεται από παρευρισκόμενο άτομο στο θύμα  καρδιοπνευμονικής ανακοπής ή σε κάποιον που αρρώστησε ξαφνικά. Αυτό σημαίνει ότι η παροχή Πρώτων Βοηθειών δεν απαιτεί την παρουσία εξειδικευμένου προσωπικού. Κάθε άνθρωπος μπορεί να προσφέρει Πρώτες Βοήθειες, σώζοντας μια ανθρώπινη ζωή, αρκεί προηγουμένως να έχει λάβει σχετική εκπαίδευση.

afisaProtonVoithion-1Το σεμινάριο περιλαμβάνει : αντιμετώπιση της απόφραξης του αεραγωγού, καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), θέση ανάνηψης.
Το εκπαιδευτικό σεμινάριο στις Πρώτες Βοήθειες απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 01 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 10.00 – 15.00, στη συνεδριακή αίθουσα του ξενοδοχείου Montana στο Καρπενήσι. Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν και στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης. Για εγγραφές -πληροφορίες καλέστε στο τηλ. 2255022201.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου