Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

Υποβολή δηλώσεων προτίμησης για βελτίωση θέσης – οριστικής τοποθέτησης , εκπαιδευτικών Γενικής και Ειδικής Αγωγής (ΣΜΕΑΕ-Τ.Ε.) της ΔΠΕ Ευρυτανίας

 Σύμφωνα με την αριθμ. Φ.34/459/21.04.2021 (ΑΔΑ: ΨΛΠ046ΜΤΛΗ-ΞΕΤ) Απόφαση της Δ/ντριας ΔΠΕ Ευρυτανίας, που βασίστηκε στην αριθμ. 5/21.04.2021 πρόταση του ΠΥΣΠΕ Ευρυτανίας, καλούνται οι εκπαιδευτικοί Γενικής Αγωγής που έχουν υποβάλει αίτηση μετάθεσης – βελτίωσης θέσης εντός ΠΥΣΠΕ ή έχουν μετατεθεί από άλλα ΠΥΣΠΕ στη Διεύθυνσή μας , να υποβάλουν δήλωση βελτίωσης θέσης – οριστικής τοποθέτησης, μέχρι και είκοσι (20) προτιμήσεις, για τις κενές οργανικές θέσεις που υπάρχουν στον συνημμένο πίνακα ή τις κενές οργανικές θέσεις που τυχόν θα προκύψουν κατά τη διαδικασία των μεταθέσεων και οι οποίες αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να προσδιοριστούν,

από 22.04.2021 έως και 28.04.2021.
Οι δηλώσεις τοποθέτησης θα υποβληθούν από τους ίδιους τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς αποκλειστικά μέσω του on line συστήματος Διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτικών και Υποβολής Αιτήσεων https://teachers.minedu.gov.gr κάνοντας χρήση των προσωπικών τους κωδικών πρόσβασης.
Οι εκπαιδευτικοί ΣΜΕΑΕ – ΤΕ που υπέβαλαν δήλωση για οριστική τοποθέτηση, καλούνται
να υποβάλουν μέσα στο ίδιο χρονικό διάστημα δήλωση κατά σειρά προτίμησης μέχρι είκοσι (20) σχολικές μονάδες που επιθυμούν να τοποθετηθούν. Η δήλωση θα είναι υπογεγραμμένη και θα γίνει με αποστολή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση mail@dipe.eyr.sch.gr .
Εκπρόθεσμες δηλώσεις ή ενστάσεις σχετικές με τη συμπλήρωση προτιμήσεων δεν θα γίνονται δεκτές.
Επισυνάπτεται πίνακας κενών οργανικών θέσεων ανά ειδικότητα.
Με ευθύνη των Διευθυντών/ντριών σχολικών μονάδων και των Προϊσταμένων παρακαλούνται να λάβουν γνώση όλοι οι υπηρετούντες εκπαιδευτικοί στη μονάδα τους, καθώς και οι εκπαιδευτικοί που απουσιάζουν για οποιονδήποτε λόγο.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να επικοινωνούν με το Τμ. Γ’ Προσωπικού της ΔΠΕ Ευρυτανίας, τηλέφωνο 2237080241, (Βασιλική Παπαδήμου – Μένια Μπαρμπάκου).

Η Διευθύντρια ΔΠΕ Ευρυτανίας
Δρ. Ευαγγελία Ρόγκα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου