Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Ενημέρωση για την υποψηφιότητά μου στο ΠΥΣΠΕ Ευρυτανίας και το ΚΥΣΠΕ



Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι.

Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022 πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά οι εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών – εκπροσώπων μας στα υπηρεσιακά συμβούλια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΥΣΠΕ, ΑΠΥΣΠΕ, ΚΥΣΠΕ).

Γνωρίζετε ότι ο θεσμός του αιρετού είναι μια σημαντική κατάκτηση για τον κλάδο. Αυτόν το θεσμό οφείλουμε όλοι μας να τον στηρίξουμε, να τον αναβαθμίσουμε και να τον προστατέψουμε, γιατί έτσι μόνο θα έχουμε τη δυνατότητα να διασφαλίσουμε τη συνέχιση της διαφάνειας, της αντικειμενικότητας.

Οι αιρετοί του κλάδου, είναι οι συνάδελφοι που με γνώση του θεσμικού πλαισίου και με αποφασιστικότητα εκπροσωπούν τους εκπαιδευτικούς στα υπηρεσιακά συμβούλια.

Στις επερχόμενες εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια θέλω να σας κάνω γνωστό ότι θα είμαι υποψήφιος για το ΠΥΣΠΕ Ευρυτανίας και το ΚΥΣΠΕ!

Από τη θέση του αιρετού στο ΠΥΣΠΕ Ευρυτανίας, με γνώμονα το σεβασμό στον κάθε συνάδελφο και συναδέλφισσα, το ήθος, την αξιοπρέπεια, τη διαφάνεια, την αξιοκρατία, την αντικειμενικότητα και κυρίως τη δικαιοσύνη έδωσα όλες μου τις δυνάμεις για την προάσπιση των εργασιακών μας δικαιωμάτων.

Τη διετία που πέρασε η απουσία των αιρετών εκπροσώπων των εκπαιδευτικών από τα υπηρεσιακά συμβούλια ανέδειξε στο μέγιστο βαθμό τη σημασία που έχει ο θεσμός για την εκπαίδευση και τους εκπαιδευτικούς.

Δεσμεύομαι ότι, αν εκλεγώ θα συνεχίσω να υπηρετώ πιστά τις αξίες που μας ενώνουν, αφουγκραζόμενος τις ανάγκες όλων των εκπαιδευτικών ανεξάρτητα από χρώματα, συνδυασμούς και παρατάξεις.

Η εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου και η στήριξη της υποψηφιότητάς μου είναι επιλογή δική σας, αλλά και μεγάλη τιμή για εμένα.

Σας ευχαριστώ!

Πάντα στη διάθεσή σας.

Μοτσιόλας Β. Σιδέρης



http://motsiolassideris.blogspot.com/

https://smotsiolas.wordpress.com/

https://motsiolas.sites.sch.gr/

https://www.facebook.com/sideris.motsiolas

email: smotsiolas@yahoo.gr

Τηλ.: 6937810060



ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΥΣΠΕ ΚΥΣΠΕ 2022

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗ.ΣΥ. Α.Κ.Ε. ΚΥΣΠΕ 2022

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΥΣΠΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

 

ΟΔΗΓΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ

 

Ενημερωθείτε βήμα βήμα πώς μπορείτε να ψηφίσετε ηλεκτρονικά στις εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια (ΠΥΣΠΕ, ΑΠΥΣΠΕ, ΚΥΣΠΕ)

Ψηφίζουμε το Σάββατο 5 Νοεμβρίου από 09:00πμ – 17:00

-Σύντομος οδηγός ψηφοφόρου για “Ψηφοφορία με συνδυασμούς” 
 
https://zeus.grnet.gr/zeus/static/manuals/zeus_voter_manual_multiple_parties_short.pdf

-Οδηγός ψηφοφόρου για “Ψηφοφορία με συνδυασμούς”  
 https://zeus.grnet.gr/zeus/static/manuals/zeus_voter_manual_multiple_parties.pdf

 

Τις εκλογές τις κάνει η διοίκηση και δεν απαιτείται να είσαι Μέλος στον τοπικό σύλλογο εκπαιδευτικών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου