Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Το υπ. Παιδείας για το δημοσίευμα του esos για την αξιολόγηση


ΡΕΠΟΡΤΑΖ:esos.gr
Ενώ η θητεία της Επιτροπής για την αξιολόγηση που όρισε ο υπουργός Παιδείας   έχει λήξει στις 30 Σεπτεμβρίου και αναμένεται μέχρι την Παρασκευή να του καταθέσει την πρόταση την οποία κατ αποκλειστικότητα δημοσίευσε το esos , o Ειδικός Γραμματέας Σωτήρης Γκλαβάς δήλωσε- γραπτώς-με αφορμή το ρεπορτάζ μας, ότι:
Α.Οι εργασίες της Επιτροπής βρίσκονται σε εξέλιξη και δεν έχει καταρτισθεί και δεν έχει κατατεθεί καμία τελική πρόταση.
Β.Το πόρισμα της Επιτροπής, μόλις ολοκληρωθεί, θα δοθεί στη δημοσιότητα μαζί με τα πορίσματα του διαλόγου -μέσω ερωτηματολογίου- με την εκπαιδευτική κοινότητα και του οποίου η προθεσμία συμπλήρωσης, από όσους εκπαιδευτικούς επιθυμούν, λήγει στις 15 Οκτωβρίου.
Γ.Θα επακολουθήσει, όπως έχει ανακοινωθεί, διαβούλευση με συνδικαλιστικούς φορείς καθώς και με άλλους φορείς της Εκπαίδευσης, πριν το Υπουργείο καταθέσει την τελική ολοκληρωμένη πρότασή του για την αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού έργου.
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ esos
Το esos επιμένει ότι η πρόταση της Επιτροπής που δημοσιεύσαμε ισχύει και ατύπως είναι εις γνώση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας. Αναμένουμε και την επίσημη ανακοίνωση της πρότασης από τον υπουργό Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου