Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Αργεί να φανεί η παράλληλη στήριξη στην Πρωτοβάθμια..........

Προσυπογράφω τα λεγόμενα του Δημήτρη και ειλικρινά θλίβομαι πραγματικά, για να μην πω καμιά χειρότερη κουβέντα! Όλα είναι νούμερα! Να ρωτήσουν τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που αγωνιούν και περιμένουν κάθε μέρα την παράλληλη στήριξη! Σώθηκε η χώρα με τόσες μέρες καθυστέρηση! Ξεκίνησε η ανάπτυξη συνάδελφοι!!!!!!

Για μια ακόμη φορά ενισχύθηκε, σήμερα, η πεποίθησή μου ότι το γραφειοκρατικό σύστημα του υπουργείου παιδείας δεν πρόκειται ποτέ να κατανοήσει τι γίνεται στη ζώσα εκπαιδευτική πραγματικότητα. 
Είναι μακριά νυχτωμένοι οι άνθρωποι...κλασικό παράδειγμα η παράλληλη στήριξη της ΠΕ.Έχουν τις πιστώσεις,έχουν τους εκπκούς και δεν κάνουν τις προσλήψεις...και τα παιδιά τους λες??? σαν να μην υπάρχουν γι αυτούς....Τους δε εκπκούς τους αντιμετωπίζουν χειρότερα κι από αριθμούς...πας στο ένα τμήμα ρωτάς, για να ενημερώσεις, θα κάνετε προσλήψεις σήμερα??? απάντηση...δεν σου λέμε γιατί τα δημοσιοποιείς...πας στο άλλο σ αγριοκοιτάζουν μ ένα ύφος που λέει ...τι θες πάλι εσύ εδώ ??? τους απαντάς εδώ τα δημοσιεύει ο υπουργός στο f/b, ο αιρετός σας πειράζει???? 
Άει σιχτίρ πια...βαρέθηκα αυτούς που κάθονται πίσω από μια καρέκλα χωμένοι στα χαρτιά τους να σημειώνουν νούμερα...νούμερα ...νούμερα και να μην παίρνουν είδηση τι γίνεται στα σχολεία.
Όπως και νάχει όμως δεν θα μας κάμψετε...εκεί θα είμαστε καθημερινά... και θα ρωτάμε και θα ενημερώνουμε και βραχνάς θα σας γίνουμε...γιατί ο κόσμος αγωνιά ,γογγύζει,υποφέρει...
Επιτέλους ξυπνήστεεεεε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου