Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Λεφτά υπάρχουν!! Μόνο όμως για τους "ημέτερους"... 3500 ευρώ τον μήνα στους Περιφερειακούς Διευθυντές Εκπαίδευσης!!


               Η αριστεροακροδεξιά συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ αφού γέμισε τον ελληνικό λαό με προεκλογικά αντιμνημονιακά παραμύθια και μετεκλογικά "κροκοδείλια δάκρυα" πάνω από υπογεγραμμένες μνημονιακές συμβάσειςαπό θλιβερούς Υπουργούς που δήθεν διαφωνούν αλλά αυτογελοιοποιούνται μένοντας σφιχταγκαλιασμένοι με τις Κυβερνητικές τους καρέκλες αντί να παραιτηθούν, αποφάσισε να ασχοληθεί και με το Μισθολόγιο των Δημοσίων υπαλλήλων.
                Εκεί, οι νεομνημονιακοί θαυματοποιοί με τη βοήθεια του μιντιακού κατεστημένου και μερικών εμμονικών νεοφιλελεύθερων στελεχών της Αντιπολίτευσης, ξαναμοιράζουν την δημοσιοϋπαλληλική φτώχεια, δίνοντας τάχα αυξήσεις!Μόνο που αυτές έχουν αποδέκτες τους κομματικούς τους φίλους, συνοδοιπόρους και παρατρεχάμενους και κανέναν άλλο!
                
Ήρθε λοιπόν η ώρα, πρώην ασυμβίβαστοι "αγωνισταράδες" που "έσκιζαν τα ρούχα τους" για την αξιολόγησηκαι είχαν "εξαργυρώσει" προκαταβολικά τη δήθεν γενναιότητά τους -κάτι που φάνηκε μόλις καταλήφθηκαν τα "ανάκτορα" της εξουσίας... και χωρίς κανένα τυπικό προσόν και με μόνο εφόδιο την κομματική ταυτότητα κατέλαβαν θέσεις υψηλής ευθύνης και υψηλής αμοιβής- να πάρουν και το κάτι παραπάνω!! Τώρα όλοι κατάλαβαν ότι όταν έλεγαν ως συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι, ψηφίστε ΣΥΡΙΖΑ για να λυθούν όλα τα προβλήματα... ότι εννοούσαν τα δικά τους οικονομικά προβλήματα!!Γιατί οι άνθρωποι αριστεροί είναι... δεν είναι τίποτα κορόιδα...
                Χωρίς ντροπή λοιπόν, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σε εποχή ακραίας φτωχοποίησης, αμείβει για τις υπηρεσίες τους, κομματικούς εγκάθετους στην εκπαίδευση και αλλού, με 3500 ευρώ τον μήνα!! δίνοντάς τους από 1-1-2016 μηνιαία αύξηση αποδοχών περίπου 600 ευρώ!!!
                Το προκλητικό ποσό των 3500 ευρώ μεικτά, θα εισπράττει ο κάθε  διορισμένος Περιφερειακός Διευθυντής  Εκπαίδευσης την ίδια ώρα που οι νέοι εκπαιδευτικοί με μισθούς εξαθλίωσης που είναι μικρότεροι από το επίδομα των Περιφερειακών Διευθυντών, μαζεύουν προϋπηρεσία στις δυσπρόσιτες περιοχές της Ελλάδας!!
                Συγκεκριμένα:
                Ανεξάρτητα από τα χρόνια υπηρεσίας τους(!!), κατατάσσονται στο καταληκτικό μισθολογικό κλιμάκιο 19 με αποδοχές 2154 ευρώ, οι οποίες θα είναι προσαυξημένες κατά 20% (!!) Σε αυτό το ποσό προστίθεται και επίδομα θέσης 900 ευρώ!! Δηλαδή: (2154 ×1.2) +900 =3484 ευρώ!!
                Τώρα λοιπόν, όλοι οι πρώην ασυμβίβαστοι αγωνιστές, σκυφτοί και σιωπηλοί, ετοιμάζονται να αξιολογήσουντους νέους Διευθυντές εκπαίδευσης από τους οποίους υπολείπονται σε προσόντα, με ζεστή αριστερή καρδιά και γεμάτη τσέπη!! Γιατί τώρα η αξιολόγηση είναι καλή και το μέλλον αβέβαιο... πού σκέψεις λοιπόν, για ηρωισμούς και παραιτήσεις...
                Ανάλογη μεταχείριση με τους Περιφερειακούς Διευθυντές εκπαίδευσης έχουν και οι ειδικοί συνεργάτες - σύμβουλοι και μετακλητοί υπάλληλοι των μελών της Κυβέρνησης!! Όλοι οι κομματικοί φίλοι μια μεγάλη, αγαπημένη οικογένεια...
                Την ίδια στιγμή οι Έλληνες εκπαιδευτικοί αναζητούν με αγωνία στους πίνακες που δημοσιεύονται, σε ποιο κλιμάκιο φτώχειας θα βρεθούν, σε ποιο κουτάκι προσωπικής διαφοράς θα στριμωχτούν και πόσα χρόνια θα μείνουν παγωμένοι οι μισθοί τους...
                Αυτή η προκλητικά απαράδεκτη, ανάλγητη πολιτική, είναι βέβαιο ότι σύντομα θα πάρει απαντήσεις, από όλους όσοι εξαπατήθηκαν από τα μεγάλα λόγια. Από όλο τον Ελληνικό λαό!
                Ντροπή σας νεομνημονιακά απολιθώματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου