Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Τακτική – Γενική Εκλογική Συνέλευση

                  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ   ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ  ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
ΑΜΟΡΓΟΥ 6, καρπενησι τ.κ. 36100
τηλεφωνο – φαξ : 22370   23986


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣτο Δ.Σ. του Συλλόγου μας, σύμφωνα με τα άρθρα 11,12,13,14 και 15 του καταστατικού του Συλλόγου μας, καλεί τα Μέλη μας την Τρίτη 30 Μαΐου 2017 και ώρα 08:30 π.μ. σε Τακτική –Γενική Εκλογική Συνέλευση στο Καρπενήσι και στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Καρπενησίου, (Αμοργού 6, Προφήτης Ηλίας).

Η Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με το άρθρο 14 του καταστατικού του Συλλόγου μας, βρίσκεται σε απαρτία, αν παραβρίσκεται σ’ αυτή το 1/2 συν 1 των οικονομικά τακτοποιημένων Μελών του Συλλόγου.

Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν, μπορούν να καταθέσουν τις προτάσεις τους (στα θέματα της Οριστικής Ημερήσιας Διάταξης της 86ης Γενικής Συνέλευσης της ΔΟΕ) και αν υπερψηφιστούν από το σώμα της Γενικής μας Συνέλευσης, θα κατατεθούν στη Γενική Συνέλευση της ΔΟΕ από τον αντιπρόσωπο του Συλλόγου μας.

Στο τέλος των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης (11:30 π.μ.) θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων του Συλλόγου μας στη ΔΟΕ. Σύμφωνα με το άρθρο15, κεφ. «Σύστημα Εκλογών», παρ. 4 του καταστατικού του Συλλόγου μας η κατάθεση των υποψηφιοτήτων πρέπει να γίνει πέντε (5) ημέρες πριν τη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης.

Οι υποψήφιοι μπορούν να καταθέσουν την υποψηφιότητά τους μέχρι την Πέμπτη 25 Μαΐου 2017 και ώρα 14:00 στο γραφείο του Συλλόγου μας (Πολύζου Βασιλική, 6978211844).

Ύστερα από αίτηση του Συλλόγου μας, χορηγήθηκε με το αριθ. 676/19-05-2017 έγγραφο της Δ/νσης Π.Ε. Ευρυτανίας άδεια μιας ημέρας σε όλους τους εκπαιδευτικούς που είναι μέλη του Συλλόγου μας προκειμένου να παραστούν στην Τακτική – Γενική Εκλογική μας Συνέλευση. Οι συνάδελφοι που δεν είναι μέλη μας ή δεν θα λάβουν μέρος στη Γενική Συνέλευση θα πρέπει να βρίσκονται κανονικά στα σχολεία τους.

Όποιος συνάδελφος δεν είναι τακτοποιημένος οικονομικά, μπορεί να καταβάλει τη συνδρομή του στην Ταμία του Συλλόγου μας μέχρι και 30-5-2017, ώστε να έχει δικαίωμα να πάρει μέρος στη Γενική μας Συνέλευση καθώς και στις εκλογές για την ανάδειξη του αντιπροσώπου μας στη ΔΟΕ.

Η συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη προκειμένου να συνδιαμορφώσουμε τις θέσεις του Συλλόγου μας και να αποφασίσουμε για τις προτάσεις μας που θα κατατεθούν στη Γεν. Συνέλευση της ΔΟΕ.

Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσουν οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης όσο το δυνατό νωρίτερα, γι’ αυτό καλούνται όλοι οι συνάδελφοι να βρίσκονται έγκαιρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Καρπενησίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου