Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Παληγιάννης Βασίλης, αιρετός ΚΥΣΠΕ: Έκτακτη Συνεδρίαση Κ.Υ.Σ.Π.Ε. για διόρθωση λαθών μεταθέσεων εκπαιδευτικών Π.Ε.

ΠΑΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΑΙΡΕΤΟΣ ΚΥΣΠΕ
ΤΗΛ. 6974 750409                                                                        
FAX: 210 3442287                                                                                   Αθήνα, 02/05/2011

Ενημερωτικό Σημείωμα:
Έκτακτη Συνεδρίαση Κ.Υ.Σ.Π.Ε. για διόρθωση λαθών μεταθέσεων εκπαιδευτικών Π.Ε.
Η ανακοίνωση των μεταθέσεων την Παρασκευή 29/4/2011 πραγματοποιήθηκε πολύ βιαστικά και, δυστυχώς, αποδεικνύεται και πρόχειρα...
Δεν έφτανε που ο αριθμός των μετατεθειμένων ήταν ο μικρότερος των τελευταίων δεκαετιών, δεν έφτανε που στις περισσότερες περιοχές δεν πραγματοποιήθηκε ούτε μία μετάθεση, λες και δεν υπήρχαν κενά,παρατηρήθηκε και σωρεία λαθών.
Συγκεκριμένα, κάποιοι βιάστηκαν να ανακοινώσουν τις βάσεις με αποτέλεσμα να μην ανταποκρίνονται στα πραγματικά δεδομένα και να δημιουργούνται ερωτηματικά σχετικά με την όλη διαδικασία των μεταθέσεων.
Ταυτόχρονα, κατά την ηλεκτρονική επεξεργασία των αιτήσεων μεταθέσεων σε πολλές περιπτώσεις δεν υπολογίστηκαν σωστά τα μόρια εντοπιότητας με αποτέλεσμα την ανατροπή των δεδομένων.
Φυσικά, πέραν των ανωτέρω, σίγουρα θα εντοπιστούν και άλλα προβλήματα.
Το ΚΥΣΠΕ θα συνεδριάσει αύριο και θα προχωρήσει με βάση την εισήγηση της υπηρεσίας στην ανακοινοποίηση της υπουργικής απόφασης μεταθέσεων με τα ορθά μόρια των μετατεθειμένων εκπαιδευτικών και με τις βάσεις όπως αυτές θα διαμορφωθούν με το σωστό υπολογισμό.
Ανεξάρτητα από τη συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ όσοι συνάδελφοι θεωρούν ότι έχουν αδικηθεί να υποβάλλουν άμεσα αίτηση επανεξέτασης της μετάθεσής τους.
Για όσους δε διάβασαν την ανακοίνωσή μου σχετικά με τις μεταθέσεις στις 29/4/2011, σας ενημερώνω πως υπέγραψα τις μεταθέσεις με την επιφύλαξη της μη τήρησης της νομιμότητας, με βάση τα προβλεπόμενα από την κείμενη νομοθεσία αλλά και με την επιφύλαξη ως προς τον τρόπο υπολογισμού των κενών οργανικών θέσεων. Άλλωστε η δήλωσή μου είναι καταχωρημένη και στα πρακτικά της συγκεκριμένης συνεδρίασης .
Νεώτερα μετά την αυριανή συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ.
Πάντα στη διάθεσή σας
  Παληγιάννης Βασίλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου