Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Παρουσίαση των ευρημάτων πανελλαδικής έρευνας αναφορικά με τις εμπειρίες και απόψεις των εκπαιδευτικών που εργάζονται στα σχολεία Ενιαίου Αναμορφωμένου Εκπαιδευτικού Προγράμματος Συνεδριακό Κέντρο ξενοδοχείου Μediterranean Village Παραλία Κατερίνης, 10 Ιουνίου 2011



 
Αρ. πρωτ. 2106                                                           Αθήνα  24/5/2011
 Προς    Τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε. 

Παρουσίαση των ευρημάτων πανελλαδικής έρευνας αναφορικά με τις εμπειρίες και απόψεις των εκπαιδευτικών που εργάζονται στα σχολεία Ενιαίου Αναμορφωμένου Εκπαιδευτικού Προγράμματος
Συνεδριακό Κέντρο ξενοδοχείου Μediterranean Village
Παραλία Κατερίνης, 10 Ιουνίου 2011
           
Συνάδελφοι
Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. και το Ινστιτούτο Παιδαγωγικών Ερευνών και Μελετών της Δ.Ο.Ε., σε συνεργασία με το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Πιερίας θα παρουσιάσουν τα ευρήματα της πανελλαδικής έρευνας αναφορικά με τις εμπειρίες και απόψεις των εκπαιδευτικών που εργάζονται στα σχολεία Ενιαίου Αναμορφωμένου Εκπαιδευτικού Προγράμματος, που πραγματοποίησε το ΙΠΕΜ/ΔΟΕ την Άνοιξη του 2011 και στα 800 σχολεία Ε.Α.Ε.Π. Στη διαδικασία, εκτός από επίσημη ενημέρωση των ευρημάτων της έρευνας, προβλέπονται τοποθετήσεις των εκπροσώπων των Συλλόγων καθώς και συζήτηση με την επιστημονική ομάδα του Ινστιτούτου.
Στην εκδήλωση καλούνται να συμμετέχουν :
  • Ο Πρόεδρος  του Δ.Σ. από κάθε Σύλλογο της χώρας και ένα ακόμη μέλος του Συλλόγου.
  • Οι αιρετοί του ΑΠΥΣΠΕ και των ΠΥΣΠΕ της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
  • Ένας συνάδελφος από κάθε διθέσιο και πάνω σχολείο της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, (Νομοί: Πιερίας, Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Θεσσαλονίκης, Σερρών, Χαλκιδικής) τον οποίο θα ορίσει ο Σύλλογος διδασκόντων. Έχει ζητηθεί, ήδη, γι' αυτό, σχετική άδεια από τον Περιφ.Δ/ντή Κεντρικής Μακεδονίας.
Έναρξη εργασιών 8:30 π.μ., λήξη εργασιών 5:30 μ.μ. περίπου.
Κάθε Σύλλογος θα συμπληρώσει το έντυπο που επισυνάπτουμε, προκειμένου να γνωρίζουμε τον αριθμό των συναδέλφων οι οποίοι θα συμμετέχουν στο συνέδριο.
Το έντυπο να επιστραφεί με FAX στη Δ.Ο.Ε. συμπληρωμένο μέχρι την 3 Ιουνίου 2011 (fax ΔΟΕ: 2103238981, 2103231977, 2103312760).
Τα έξοδα των συμμετεχόντων θα βαρύνουν τους Συλλόγους εκπαιδευτικών Π.Ε.. Οι κρατήσεις των ξενοδοχείων θα γίνουν από τους συνέδρους. Για το σκοπό αυτό σας επισυνάπτουμε και σχετικό κατάλογο.
 Τιμές Δωματίων (Ανακοινοποίηση)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου