Κυριακή 26 Μαΐου 2024

Ενημερωτικό για τις εκλογές των Αντιπροσώπων του ΣΕΠΕ Ευρυτανίας στη ΔΟΕ

Συναδέλφισσες συνάδελφοι,

σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ευρυτανίας οι εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων θα γίνουν με μεικτό σύστημα. Δια ζώσης και εξ αποστάσεως.

Για να ψηφίσετε θα πρέπει να είστε μέλη του Συλλόγου.

Όσοι δεν είστε μπορείτε και τώρα να εγγραφείτε.

Η αποχή από τα κοινά δεν ωφελεί κανέναν.

Όλοι μαζί μπορούμε ν΄ αγωνιστούμε για τα δικαιώματά μας.

Με αίσθημα ευθύνης σας ενημερώνω ότι θα είμαι υποψήφιος για τη θέση του Αντιπροσώπου του Συλλόγου μας στη ΔΟΕ και ζητώ τη στήριξή σας.

Πάντα στη διάθεσή σας

Με εκτίμηση

 

Σιδέρης Μοτσιόλας


Ο Σύλλογος  Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ευρυτανίας εν όψει των εκλογών των  αντιπροσώπων για τη ΔΟΕ που θα πραγματοποιηθούν στις 04/06/2024 προτίθεται εκτός από δια ζώσης εκλογές να πραγματοποιήσει και ηλεκτρονικές εκλογές όπως προβλέπεται από τον νόμο. Οι εκπαιδευτικοί έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τον τρόπο που οι ίδιοι επιθυμούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Οι ηλεκτρονικές εκλογές θα πραγματοποιηθούν  μέσω του συστήματος ΖΕΥΣ https://zeus.grnet.gr/zeus. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των ηλεκτρονικών εκλογών είναι η εισαγωγή στο σύστημα των προσωπικών κινητών τηλεφώνων και των προσωπικών e-mail των εκπαιδευτικών – μελών του Συλλόγου.

Ως εκ τούτου το Δ.Σ του συλλόγου  παρακαλεί τους εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων- μέλη του Συλλόγου   και τους αποσπασμένους εκπαιδευτικούς της Διεύθυνσης και των Φορέων – μέλη του Συλλόγου  να προχωρήσουν στην συμπλήρωση του παρακάτω συνημμένου πίνακα συγκατάθεσης προσωπικών στοιχείων.  Ο πίνακας συγκατάθεσης θα πρέπει να συμπληρωθεί από τους ίδιους τους εκπαιδευτικούς ανά σχολική μονάδα ή φορέα  και να σταλεί στο email του συλλόγου  (ekpeevrytanias@yahoo.gr).

Για τους συναδέλφους οι οποίοι βρίσκονται σε άδεια θα πρέπει να συμπληρωθεί  η παρακάτω συνημμένη υπεύθυνη δήλωση και να σταλεί επίσης στο e-mail του συλλόγου (ekpeevrytanias@yahoo.gr ).

     Όσοι εκπαιδευτικοί δεν επιθυμούν να συμπληρώσουν τον πίνακα συγκατάθεσης προσωπικών στοιχείων ή δεν στείλουν υπεύθυνη δήλωση δεν θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος στις ηλεκτρονικές εκλογές αλλά θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος στις δια ζώσης εκλογές.

Το Δ.Σ παρακαλεί  θερμά τους διευθυντές, προϊσταμένους/ες  να ενημερώσουν  όλους/ες  τους/τις  εκπαιδευτικούς  (τους υπηρετούντες στη σχολική μονάδα, τους αδειούχους και όσους είναι αποσπασμένοι) καθώς επίσης και να αποστείλουν τους πίνακες στο e-mail του Συλλόγου.

Καταληκτική ημερομηνία για την αποστολή των πινάκων και των υπεύθυνων δηλώσεων ορίζεται η Δευτέρα 27/05/2024.

 

Προσοχή: Για την κάλυψη του Δ.Σ του Συλλόγου και των εμπλεκόμενων στην διαδικασία (Γενικός  Κανονισμός  Προστασίας Δεδομένων, του ν. 4624/2019, του ν. 3471/2006)  πίνακες συγκατάθεσης χωρίς  Αρ.Πρωτ. και ανυπόγραφες υπεύθυνες δηλώσεις δεν θα γίνονται δεκτές  από τον Σύλλογο.

 

Δείτε τα παρακάτω έγγραφα

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

Πίνακας Συγκατάθεσης

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου