Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Πραγματοποίηση επιμορφωτικού σεμιναρίου


 ΘΕΜΑ: «Πραγματοποίηση επιμορφωτικού σεμιναρίου»

Σας γνωρίζουμε ότι, σύμφωνα με τον τριμηνιαίο προγραμματισμό, τις επιμορφωτικές ανάγκες των εκπαιδευτικών, όπως προκύπτει και από σχετικά αιτήματα, τις διατάξεις του άρθρου 14 παρ.1 του Π.Δ. 201/1998 και την αριθ. Φ.15.1/3499/3-5-2012 έγκριση, πραγματοποιούμε επιμορφωτικό σεμινάριο την Τετάρτη 30/5/2012 στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Καρπενησίου με θέμα:
«Νέο Σχολείο, η διάσταση της καινοτομίας –   
Εκπαιδευτικοί παρουσιάζουν και εφαρμόζουν καλές διδακτικές πρακτικές»
            Στο επιμορφωτικό σεμινάριο καλούνται να λάβουν μέρος οι εκπαιδευτικοί, καθώς και οι εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων, των Δημοτικών Σχολείων της 2ης Περιφέρειας Σχ. Συμβούλων Ευρυτανίας, ήτοι: 2ου Δ.Σ. Καρπενησίου, 4ου Δ.Σ. Καρπενησίου, και: Δ.Σ. Αγίου Γεωργίου, Βαλαώρας, Γρανίτσας, Δυτ. Φραγκίστας,  Μεγάλου χωριού, Παλαιοκατούνας, Καστρακίου και Παραρτήματος Τοπολιάνων.
Οι εργασίες θα αρχίσουν στις 08:45π.μ. και θα ολοκληρωθούν στις 14:00.
Την επιστημονική ευθύνη του σεμιναρίου έχει η Σχολική Σύμβουλος και την οργανωτική ευθύνη η Σύμβουλος με το Δ/ντή και το Σύλλογο Διδασκόντων του 2ου Δημοτικού Καρπενησίου.
            Την ημέρα του σεμιναρίου δε θα λειτουργήσουν τα σχολεία και οι γονείς των μαθητών θα ενημερωθούν εγγράφως από τους Δ/ντές ή Προϊσταμένους των Σχολείων.  Σας επισυνάπτουμε το πρόγραμμα εργασιών της επιμορφωτικής ημερίδας.
Η Σχολική  Σύμβουλος


                                                                                Μαρία Αντωνάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου