Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Ενημέρωση απο τον Αιρετό στο ΚΥΣΠΕ Δημήτρη Μπρατη


Από τη σελίδα του Δημήτρη Μπράτη στο Facebook



1. Οι προσλήψεις στην ειδική αγωγή θα γίνουν όλες από το ΕΣΠΑ.Δεν υπάρχουν πιστώσεις από κρατικό προϋπολογισμό. Ο συνολικός αριθμός είναι αυτός που έγραψα χτες. Περίπου διπλάσιος από τον περσινό.

2. Προσλήψεις θα γίνουν και στη Στερεά Ελλάδα και στο Νότιο Αιγαίο από το ΕΣΠΑ. Όσοι γράφουν άλλα ,γράφουν ανακρίβειες. 
Η ενημέρωση προέρχεται από τη Δνση Ειδικής Αγωγής.

3. Γίνεται προσπάθεια να ανακοινωθούν αύριο οι προσλήψεις αναπληρωτών Ειδικής Αγωγής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.Προσωπικά δύσκολο το βλέπω γιατί αύριο υπάρχουν και οι αποσπάσεις.Μιλούν για 1500 περίπου προσλήψεις στην ΠΕ (230 νηπιαγωγοί, 40 γυμναστές και μουσικοί και 1230 δασκαλοι) για Ειδικά σχολεία και τμήματα ένταξης και για 1400 προσλήψεις στη βθμια για όλες τις ειδικότητες.

4.  Έχω γράψει πολλές φορές πως αν δεν γίνει ο β κύκλος των μετατάξεων ,ούτε αποσπάσεις ειδικοτήτων θα γίνουν,ούτε προσλήψεις αναπληρωτών.Δεν είναι θέμα ότι δεν πιέζουμε...πιέζουμε και παραπιέζουμε.Όμως έχουν δεσμευθεί στην Τρόικα πως θα κάνουν τις υποχρεωτικές μετατάξεις.Και σήμερα ο ίδιος ο Υπουργός είπε πως μέχρι να ολοκληρωθούν οι μετατάξεις δεν θα γίνουν αποσπάσεις και προσλήψεις.Πότε θα γίνει ο β κύκλος των μετατάξεων?Αυτές τις μέρες είπαν



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου