Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Τα λειτουργικά κενά με βάση τα οποία έγινε η β’ φάση των αποσπάσεων

Τα λειτουργικά κενά με βάση τα οποία έγινε η β’ φάση των αποσπάσεων
Δημήτρης ΜπράτηςΣυναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Σας κοινοποιώ τον πίνακα με τα λειτουργικά κενά που κατατέθηκε στο ΚΥΣΠΕ στις 27/9/2013, προκειμένου να γίνει η β’ φάση των αποσπάσεων ΠΕ60 και ΠΕ70 και η α’ φάση των αποσπάσεων ειδικοτήτων. Τα κενά δεν είναι τα πραγματικά λειτουργικά κενά που απέστειλαν οι Δ/σεις Π.Ε στο Υπουργείο, αλλά αυτά που το Γραφείο του Υπουργού καθόρισε αυθαίρετα.

Όπως επισημαίνει και η Προϊσταμένη της Γενικής Δ/νσης Προσωπικού, στο σχετικό έγγραφό της προς τοΚΥΣΠΕ «…τα κενά αυτά δόθηκαν απευθείας στη Δ/νση Λειτουργικής Ανάπτυξης Πληροφοριακών Συστημάτων, προκειμένου να γίνει η ηλεκτρονική επεξεργασία των αιτήσεων απόσπασης, χωρίς η υπηρεσία μας να έχει τη δυνατότητα να προβεί στον έλεγχο των λειτουργικών αυτών κενών».

Το ίδιο είχε συμβεί και κατά την α’ φάση των αποσπάσεων και κατά τις μετατάξεις από τη Β/θμια στην Α/θμια.

Και, βέβαια, δεν έφτανε που το γραφείο του Υπουργού έδωσε ό,τι κενά ήθελε, ο ίδιος ο Υπουργός πήρε απόφαση να μετακινηθούν συνάδελφοι μόνο από πλεονασματικές σε ελλειμματικές περιοχές, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να πάρουν απόσπαση συνάδελφοι με λιγότερα μόρια και να μείνουν εκτός άλλοι με περισσότερα.

Δείτε εδώ τους σχετικούς πίνακες
Ο αιρετός του ΚΥΣΠΕ

Δημήτρης Μπράτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου