Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2013

Εκτός διαθεσιμότητας οι τρίτεκνοι

ΝΕΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΤΗΜΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

Εκτός διαθεσιμότητας οι τρίτεκνοι

Μετατάσσονται ή μεταφέρονται κατά προτεραιότητα οι τρίτεκνοι υπάλληλοι, σύμφωνα με την τροποποίηση που προκάλεσε στο πολυνομοσχέδιο, που συζητείται στη Βουλή, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ανακοίνωσε ταυτοχρόνως ότι με υπουργική απόφαση θα οριστούν εισοδηματικά ή άλλα κριτήρια για την εφαρμογή της διάταξης αυτής.
Εκτός διαθεσιμότητας οι τρίτεκνοι
Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως ανταποκρίνεται με τη ρύθμιση αυτή στο σχετικό αίτημα βουλευτών των περισσότερων πτερύγων της Βουλής να εξαιρεθούν οι τρίτεκνοι από τη διαδικασία της διαθεσιμότητας.
Κατόπιν της αποδοχής εκ μέρους του υπουργού ήρε τις επιφυλάξεις του και δήλωσε ότι υπερψηφίζει το νομοσχέδιο ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Κοντογεώργης, ο οποίος είχε προηγουμένως ζητήσει εξαίρεση από το καθεστώς της διαθεσιμότητας των τρίτεκνων, θέτοντας μάλιστα θέμα καταψήφισης των σχετικών με τη διοικητική μεταρρύθμιση άρθρων.
«Μετά την τοποθέτηση του υπουργού αίρω τις επιφυλάξεις που εξέφρασα κατά την ομιλία μου και δηλώνω ότι θα ψηφίζω το πολυνομοσχέδιο», είπε ο κ. Κοντογεώργος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου