Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Άνοιξε ξανά το Νηπιαγωγείο Φουρνάς. Τοποθετήθηκε νηπιαγωγός από το υπουργείο - Παραμένουν τα γνωστά κενά στην Πρωτοβάθμια

nipiagogeio1
Προσθήκη λεζάντας

Ύστερα από σχεδόν δύο (2) μήνες, το Νηπιαγωγείο στη Φουρνά λειτούργησε και πάλι, καθώς καλύφθηκε από το Υπουργείο Παιδείας το κενό της νηπιαγωγού που είχε αποχωρήσει με άδεια κατά το δεύτερο 10ήμερο του Οκτωβρίου, με αποτέλεσμα το σχολείο να παραμείνει κλειστό και τα δύο νήπια που φοιτούσαν να χάσουν ξαφνικά το αναφαίρετο δικαίωμα στην εκπαίδευση. Από την αρχή της τρέχουσας εβδομάδας το μάθημα διεξάγεται κανονικά.

Αυτή είναι ωστόσο η μοναδική ευχάριστη εξέλιξη από το «μέτωπο» των κενών σε εκπαιδευτικό προσωπικό στην Π.Ε Ευρυτανίας, καθώς η κατάσταση δεν έχει διαφοροποιηθεί.
Έτσι, δεν λειτουργεί, ελλείψει δασκάλου, το τμήμα ένταξης Ραπτοπούλου, ενώ αρκετά κενά εντοπίζονται, ως γνωστόν, και στην παράλληλη στήριξη, που απευθύνεται σε μαθητές με αναπηρία ή με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες. Πρόβλημα, εξάλλου, εξακολουθεί να υπάρχει και με τη μη διδασκαλία της δεύτερης ξένης γλώσσας (Γερμανικά) στα δημοτικά σχολεία του Καρπενησίου, ελλείψει δασκάλου που θα καλύψει τις ώρες μαθημάτων που προβλέπονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου